Budget verhuizing

Wilt u graag goedkoop verhuizen en woont u in de provincie Zuid-Holland? Bij ons verhuisbedrijf kunt u kiezen voor een budgetverhuizing. U maakt dan gebruik van onze service tegen een laag tarief en u profiteert tegelijkertijd van hoogwaardige verhuisdiensten. Het is ook mogelijk om zelf mee te helpen bij een budgetverhuizing, om zo de kosten nóg meer te verlagen.

Goedkoop verhuizen dankzij onze verhuizers in Zuid-Holland

Denkt u dat verhuizen direct veel geld gaat kosten? Dit is niet het geval bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland. U bepaalt bij ons verhuisbedrijf zelf wat uw verhuizing gaat kosten. Betaal dus nooit teveel voor uw verhuizing en kies voor de budgetvariant van Verkroost Verhuizingen.

Goedkope verhuizers inhuren

Als u zelf gaat verhuizen, huurt u een verhuiswagen. In dit geval huurt u daar ook verhuizers bij tegen een goedkoop tarief. Zo profiteert u van de voordelen van goedkoop verhuizen én van de voordelen die ons verhuisbedrijf in Zuid-Holland biedt. U huurt de verhuisploeg in per uur, waardoor u dus alleen betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

Tarieven

Het uurtarief gaat in op het moment dat de verhuizers bij u aankomen op het laadadres en stopt wanneer de verhuisploeg klaar is op het losadres. Het aantal gewerkte uren maal het uurtarief, plus het starttarief, is het totaalbedrag. Het starttarief is voor het aan- en afrijden van de verhuisploeg van zaak naar klant en vervolgens van klant naar zaak. Zo betaalt u alleen voor de tijd die we nodig hebben gehad voor het verhuizen in Zuid-Holland.

Ons verhuisbedrijf inhuren; voordelig én kwalitatief

Het is begrijpelijk dat u verwacht dat wanneer het tarief laag is, de kwaliteit naar beneden gaat. Dat is bij ons echter niet het geval. Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland is onderdeel van Oomen verhuizers. Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en hebben de ervaring en kennis van een echte vakman. Naast de kwaliteit van de verhuizers voldoet het volledige wagenpark aan de hoogste milieunormen en werken we met het beste verhuismateriaal. De standaard verhuismaterialen zijn bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan verhuisdekens, hondjes en stuwdozen. Zo kunt u goedkoop verhuizen, maar wél met de beste service in Zuid-Holland.

Huur ons in

Maak gebruik van de diensten van ons verhuisbedrijf, zodat ook u goedkoop kunt verhuizen in Zuid-Holland. We zijn actief in onder andere Leiderdorp en Waddinxveen. Vraag snel een offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over onze services? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Een budget verhuizing is inclusief

  • Professionele gediplomeerde verhuizers
  • Laden en lossen van inventaris in de verhuiswagen
  • Het verhuistransport van uw huidige woning naar uw nieuwe woning
  • Gebruik van alle verhuismaterialen in de verhuiswagen

Optioneel

  • Eventueel gebruik van een verhuislift
  • Verhuizers garantiecertificaat incl. verzekering tot €100.000,-
  • Verzekering tot €10.000,- (€350,- eigen risico)
  • Huur van kwalitatieve goedkope verhuisdozen
  • Het eenmalig bezorgen en ophalen van de verhuisdozen

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden