Deelverhuizing

Grote stukken verhuizen naar uw nieuwe woning?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Grote stukken verhuizen?

Het laten verhuizen van uw gehele inboedel te duur? Verhuis dan alleen de grote stukken. Verkroost Verhuizingen heeft een speciaal budgettarief waar u een verhuisploeg voor een uurtarief inhuurt.

U kunt op de verhuisdag zelf nog bepalen welke stukken er wel en welke stukken er niet mee verhuist dienen te worden.

Wasmachine verhuizen

Een zeer grote vochtige wasmachine die heel zwaar is zorgt altijd voor veel gedoe tijdens de verhuizing.

Een wasmachine weegt gemiddeld zo’n 50kg. Voor het verhuizen van een wasmachine zijn zeker 2 verhuizers nodig.

Droger verhuizen

Een droger is altijd moeilijk te verhuizen. Het is iets lichter dan een wasmachine maar het volume maakt het alsnog moeilijk.

Vaak staat de droger op een etage, dus moet de droger over de trap worden verhuist. Het verhuizen van een droger over de trap is zeer lastig, plan dus altijd goed van te voren hoe u dit gaat uitwerken.

Hoekbank verhuizen

Het verhuizen van een grote leren of stoffen bank is gemakkelijk uit te voeren als er voldoende ruimte is om de bank te kunnen verhuizen.

Vaak blijkt echter dat de gang en het huis te klein zijn om de bank zorgvuldig te verhuizen. Om dit toch goed te laten verlopen dient de hoekbank goed in te worden gepakt en professioneel te worden verhuist.

Tafel of bureau verhuizen

Een grote houten of glazen eetkamertafel is moeilijk te verhuizen. Allereerst kijken of de poten simpel gedemonteerd kunnen worden. Vervolgens tilt u de ingepakte tafel voorzichtig naar de vrachtwagen.

Wandmeubel/ tv kast verhuizen

Bij het verhuizen van uw tv kast is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met alle deurtjes en laatjes. Op het moment dat deze niet goed dichtzitten of dicht zijn gemaakt kunnen tijden afbreken of open slaan tijdens het verhuizen.

Koelkast verhuizen

Wanneer de koelkast wordt verhuist is het belangrijk dat de stekker aan de koelkast is vast gemaakt zodat dat de verhuizer hier niet over kunnen struikelen.

Bed verhuizen

Om een bed te willen verhuizen dient u deze altijd eerst te demonteren. Op het moment dat u dit niet doet kan het bed doorzakken of doorbuigen. Codeer alles goed wat u uit elkaar haalt.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden