Facilitaire diensten

Verhuizen naar een nieuwe woning?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Facilitaire hulp bij een verhuizing 

Bij het verhuizen van een kantoorpand, fabriek of school komt veel meer kijken dan alleen de verhuizing van de inventaris. Bij Verkroost verhuizen we dagelijks zulke grote projecten.

Wij beschikken bij Verkroost Verhuizingen dan ook over de ervaring en kennis om niet alleen de verhuizing van de inventaris perfect uit te voeren maar ook alle facilitaire diensten die nodig zijn om de verhuizing zo soepel te laten verlopen.

Overzicht facilitaire diensten

Schoonmaakdiensten
Het schoon opleveren van een (gehuurd) bedrijfspand behoort tot een van onze schoonmaakdiensten. Verkroost Verhuizingen weet als geen ander efficiënt een bedrijfspand schoon te maken. Het is ook mogelijk dat oud meubilair wordt afgevoerd door Verkroost Verhuizingen. 

Vloerbewerking
Verkroost Verhuizingen legt graag de vloer in uw nieuwe bedrijfspand of kantoor. Daarnaast breekt Verkroost Verhuizingen ook vloeren af, en nemen wij de afvoer naar een afvalverwerkingsbedrijf tot onze verantwoordelijkheid.

Projectmanagement
Het voorbereiden en het in goede banen leiden van een projectverhuizing is een enorme klus. Zonder ervaring is dit haast niet te doen. Verkroost Verhuizingen biedt u daarom naast de verhuizing een betrouwbare projectmanager. Deze projectmanager zal met de juiste zorg en aandacht uw projectverhuizing begeleiden en uitvoeren.

De-en montage
Verkroost Verhuizingen heeft speciale handymannen in dienst die gespecialiseerd zijn in allerlei montage klussen omtrent uw verhuizing. Zo kunnen zij onder andere de meubelstukken (de)monteren, denk hierbij aan kasten, stoelen, bureau’s, whiteboards enzovoort.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte.

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden