✔ Verhuizen op maat
✔ Flexibele aanpak
✔ Familiebedrijf met ervaring

Kast verhuizen

Kunt u grote meubels, zoals een kast, niet zelf verhuizen en wilt u een ervaren verhuizer inschakelen? Bij Verkroost Verhuizingen met een vestiging in Leiderdorp, is het mogelijk om voor een deelverhuizing te kiezen. Dan verhuizen we niet de complete inboedel, maar slechts de stukken die u wilt laten verhuizen. Zo bespaart u geld én profiteert u tegelijkertijd van de voordelen die ons ervaren verhuisbedrijf aanbiedt.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

verhuizing verkroost
verhuizen met Verkroost Verhuizingen

Grote meubels als een kast laten verhuizen door ons verhuisbedrijf

Het vakkundige team van Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, heeft jarenlange ervaring met verhuizingen. Schakel een ervaren verhuizer in en profiteer van vakmanschap en professionaliteit. We verhuizen de complete inboedel, maar het is ook mogelijk om alleen zware meubels te laten verhuizen, zoals een kast of een droger. We bieden namelijk complete verhuizingen, maar ook gedeeltelijke en budgetverhuizingen. Zo bepaalt u zelf het bedrag dat u wilt besteden aan de verhuizing.

Laat uw kast en andere zware meubels door ons verhuizen

Er komt veel kijken bij een verhuizing en we begrijpen als geen ander dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Bij ons verhuisbedrijf vlak bij Alphen aan den Rijn staan we graag voor u klaar met onze diensten en handige verhuistips. Vraag een offerte op maat bij ons aan of neem contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414