Langdurige opslag

Uw kantoor artikelen opslaan?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Lang durige opslag nodig?

Als u wenst om uw goederen voor een langere periode op te slaan kunt u kiezen voor onze dienst: langdurige opslag van Verkroost Verhuizingen.

U gaat bijvoorbeeld voor een langere periode naar het buitenland, of uw nieuwbouw woning is nog niet klaar maar u moet wel uw oude woning uit.

Er zijn verschillende redenen om ervoor te kiezen uw inboedel voor een langere periode op te slaan. Mocht dit bij u het geval zijn dat bent u bij Verkroost Verhuizingen aan het juiste adres.

Verkroost Verhuizingen biedt u een zeer beveiligde opslagloods met eigen opslagcontainers.

De opslagcontainers zijn van hoogwaardig materiaal. De opslagloods van Verkroost Verhuizingen beschikt over een speciaal systeem dat het klimaat beheerst. 

Eetkamertafel, piano, bank of tapijt, al uw spullen staan dus beveiligd en droog in de opslagloods van Verkroost Verhuizingen . Daarnaast is de loods voorzien van de modernste technieken die ervoor zorgen dat uw goederen ook voor een langere periode veilig zijn bij Verkroost Verhuizingen. 

Langdurige opslag: zakelijk & particulier

Er wordt altijd rekening gehouden met het type opslag, zo wordt er onderscheid gemaakt tussen zakelijk en particulier. Beide hebben namelijk specifieke eisen aan de goederen die opgeslagen dienen te worden.

Zakelijke inventaris is onderverdeeld in archiefopslag, meubel- en goederenopslag. Een particuliere inboedel is daar in tegen divers. Verkroost Verhuizingen zorgt er dus voor, wat voor een inboedel u ook heeft, dat het goed wordt opgeslagen.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden