✔ Verhuizen op maat
✔ Flexibele aanpak
✔ Familiebedrijf met ervaring

Meubels verhuizen

Al uw meubels verhuizen is nog een hele klus. Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, snappen we als geen ander dat u hier wellicht hulp bij wilt. We zijn een erkende verhuizer en we verhuizen uw complete inboedel of alleen een gedeelte. U bepaalt zelf welke stukken u zelf verhuist en voor welke goederen u onze diensten inschakelt. Zo heeft u de touwtjes in eigen handen!

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

verhuizing verkroost
verhuizen met Verkroost Verhuizingen

Uw meubels laten verhuizen door een erkend verhuisbedrijf

Die zware kast of dat grote tweepersoonsbed komt niet vanzelf in de verhuiswagen. Als u veel zware meubels gaat verhuizen, is het een goed idee om hier een erkend verhuisbedrijf voor in te schakelen. U bent dan namelijk verzekerd als er iets misgaat tijdens de verhuizing én u hoeft zelf geen zwaar tilwerk te verrichten. Als het verhuizen van de gehele inboedel door een verhuisbedrijf te duur is, kunt u bij ons kiezen voor een deelverhuizing. U bepaalt dan zelf welke meubels we voor u verhuizen.

Laat uw meubels door ons verhuizen

Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, hebben we meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van verhuizen. We hebben al veel mensen geholpen in onder meer Voorschoten en Waddinxveen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan ons offerteformulier in. U bereikt ons ook door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414