Over ons

Verhuizen naar een nieuwe woning?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Verkroost Verhuizingen

Verkroost Verhuizingen is een toonaangevende speler op het gebied van:

Al vanaf de beginjaren heeft onze organisatie gekozen voor:

  • Service
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit

als onderscheidend vermogen.

Organisatie

Onze organisatie wordt gevormd door:

  • Onze verhuizers
  • Voormannen
  • Administratie
  • Planning en management

Het belangrijkste zijn onze medewerkers. We zijn een lerende organisatie die de medewerkers in staat stelt de dienstverlening aan te passen aan de continu veranderende omgeving door scholing, ontwikkeling en eigen initiatief te stimuleren. 

We zijn sociaal betrokken en geven de medewerkers veel verantwoordelijkheid.

Historie van Verkroost Verhuizingen

Vijf generaties Verkroost. Sinds 1900 leveren wij maatwerk als professioneel verhuisbedrijf.

Door enthousiasme en de juiste motivatie hebben onze klanten al meer dan 100 jaar vertrouwen in onze werkwijze.

Door de grote diversiteit van alle soorten verhuisopdrachten in de afgelopen eeuw, zoals het verhuizen van collecties van het Natuurhistorisch museum in Leiden, het Provinciehuis van Noord Holland waarbij 1200 werkplekken binnen 1 week werden verhuisd maar ook kostbare particuliere inboedels welke met grote precisie naar Zuid Frankrijk zijn verhuisd.

Ook op internationaal gebied hebben wij onze strepen verdiend door het verhuizen van inboedels en auto’s van 6 gezinnen naar Bulawayo, Afrika, die daar voor ontwikkelingswerk voor 5 jaar werden uitgezonden.

Deze kennis en ervaring dragen wij dagelijks over op onze medewerkers om de verhuizingen tot in de puntjes uit te voeren. Van paard en wagen in 1900, de T-Ford in 1928, de dumpwagen 1947, het moderne buschassis in 1970 naar de multifunctionele luchtgeveerde verhuiswagens van 2015 is het bedrijf thans uitgegroeid tot een all-round verhuisorganisatie die van Katwijk tot Kuala Lumpur de verhuizingen op een perfecte wijze uitvoeren.

De vijfde generatie is door nog meer ervaringen en hogere opleidingen nog beter toegespitst om onze klanten voor de komende decennia met de meeste toewijding, op zeer prettige en kwalitatief hoogstaande wijze alle soorten van verhuizingen te realiseren.

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden