Over ons

Verhuizen naar een nieuwe woning?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Verkroost Verhuizingen

Verkroost Verhuizingen is een toonaangevende speler op het gebied van:

Al vanaf de beginjaren heeft onze organisatie gekozen voor:

  • Service
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit

als onderscheidend vermogen.

Organisatie

Onze organisatie wordt gevormd door:

  • Onze verhuizers
  • Voormannen
  • Administratie
  • Planning en management

Het belangrijkste zijn onze medewerkers. We zijn een lerende organisatie die de medewerkers in staat stelt de dienstverlening aan te passen aan de continu veranderende omgeving door scholing, ontwikkeling en eigen initiatief te stimuleren. 

We zijn sociaal betrokken en geven de medewerkers veel verantwoordelijkheid.

Onze organisatie is:

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte.

Historie van Verkroost Verhuizingen

Vijf generaties Verkroost. Sinds 1900 leveren wij maatwerk als professioneel verhuisbedrijf.

Door enthousiasme en de juiste motivatie hebben onze klanten al meer dan 100 jaar vertrouwen in onze werkwijze.

Door de grote diversiteit van alle soorten verhuisopdrachten in de afgelopen eeuw, zoals het verhuizen van collecties van het Natuurhistorisch museum in Leiden, het Provinciehuis van Noord Holland waarbij 1200 werkplekken binnen 1 week werden verhuisd maar ook kostbare particuliere inboedels welke met grote precisie naar Zuid Frankrijk zijn verhuisd.

Ook op internationaal gebied hebben wij onze strepen verdiend door het verhuizen van inboedels en auto’s van 6 gezinnen naar Bulawayo, Afrika, die daar voor ontwikkelingswerk voor 5 jaar werden uitgezonden.

Deze kennis en ervaring dragen wij dagelijks over op onze medewerkers om de verhuizingen tot in de puntjes uit te voeren. Van paard en wagen in 1900, de T-Ford in 1928, de dumpwagen 1947, het moderne buschassis in 1970 naar de multifunctionele luchtgeveerde verhuiswagens van 2015 is het bedrijf thans uitgegroeid tot een all-round verhuisorganisatie die van Katwijk tot Kuala Lumpur de verhuizingen op een perfecte wijze uitvoeren.

De vijfde generatie is door nog meer ervaringen en hogere opleidingen nog beter toegespitst om onze klanten voor de komende decennia met de meeste toewijding, op zeer prettige en kwalitatief hoogstaande wijze alle soorten van verhuizingen te realiseren.

MVO Beleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk aspect. Wij hebben in de vele jaren ervaring opgedaan in het bewust bezig zijn met mens en milieu.

Op het gebied van duurzaamheid hebben wij een voorbeeldfunctie binnen het bedrijf als voorbeeld recycling van onze verpakkingsmaterialen. De verhuisdozen worden vooraf bij onze klanten geleverd en na de verhuizing weer opgehaald, gesorteerd en wederom tot 5 maal opgehaald/geleverd en gebruikt.

Dit levert een milieu-besparing op van ca. 25.000 verhuisdozen per jaar en u begrijpt ook een kostenbesparing voor de onderneming. De dozen die afgekeurd zijn, worden opgehaald en gebruikt door organisaties voor minderbedeelden in Polen, Roemenië, Hongarije, etc.

Ook ons wagenpark wordt aangepast op de strenge milieunorm Euro 6.

Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid om CO2-neutraal te verhuizen.

Voor onze medewerkers worden volgens een persoonlijk-opleidings-plan (POP) invulling gegeven aan het bijscholen en het up to date houden van kennis, doorgroeimogelijkheden en skills.

Ook houden wij frequent bijeenkomsten om bijvoorbeeld de sociale aspecten binnen de onderneming onder de loep te nemen

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414 en 0172 - 616 025

Een offerte betekent:
Een goede prijs vooraf - geen nacalculatie
Een vaste prijs

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Z

Online prijs berekenen

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden