Piano verhuizen

Piano verhuizen tegen lage kosten

Als u een piano wilt verhuizen, wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt en dat dit niet te veel gaat kosten. Bij Verkroost Verhuizingen uit Leiderdorp is uw piano in goede handen. We hebben meer dan 100 jaar ervaring en actief in de provincie Zuid-Holland. We beschikken over alle materialen en kennis om uw piano veilig te verhuizen.  

Wij kunnen uw piano verhuizen tegen aantrekkelijke kosten

Het verhuizen van uw piano of vleugel is een flinke klus. Een piano is vaak een van de kostbaarste stukken van uw inboedel. Naast de financiële waarde heeft deze vaak ook emotionele waarde. We begrijpen dat u de piano dan ook niet zomaar zelf verhuist. Wij verhuizen uw piano op een veilige manier tegen lage kosten en we bieden handige verhuistips. Na het verhuizen van uw piano of vleugel is het bijvoorbeeld belangrijk dat u het instrument opnieuw laat stemmen, want deze kan tijdens de verhuizing vals worden.

Kan ik mijn piano verhuizen naar een hoger gelegen etage?

Bij ons verhuisbedrijf in Zuid-Holland, is het zeker mogelijk om een piano te verhuizen naar een hoger gelegen etage tegen aantrekkelijke kosten. We beschikken namelijk over een speciale verhuislift waarmee we de piano gemakkelijk tillen. Onze vakmensen verhuizen bijna dagelijks piano’s en per jaar komt dit neer op ongeveer 200 piano’s in heel Nederland. We hebben het juiste materiaal en jarenlange ervaring, dus uw piano is bij ons in goede handen.

Wordt mijn piano verzekerd?

Iedere verhuizing van een piano of vleugel wordt door ons verzekerd tot een maximumbedrag van €100.000 en dit scheelt flink in kosten wanneer er iets misgaat. Mocht er dus onverhoopt iets misgaan, dan zorgen we altijd voor een passende oplossing. Wanneer u de piano zelf verhuist, bent u vaak niet verzekerd als deze wordt beschadigd. Kies voor zekerheid en schakel onze verhuisservice in.

Piano verhuizen; hoe doe je dat?

Bij het verhuizen van een piano vanaf de begane grond gebruiken we plankjes op bokwielen, ook wel ‘hondjes’ genoemd. Zodra de piano op het hondje is geplaatst, kan de piano eenvoudig worden verplaatst richting de verhuiswagen. Woont u op een hoger gelegen verdieping? In dat geval maken we gebruik van een verhuislift. Een piano via de trap verhuizen is niet mogelijk. Hiervoor is deze te zwaar. We pakken uw piano in met verhuisdekens, om ervoor te zorgen dat deze schadevrij wordt verplaatst. Tijdens de verhuizing houden we alles nauwgezet in de gaten. Na aankomst op locatie geeft u aan waar u de piano graag zou willen plaatsen.

Laat uw piano door ons verhuizen

Wilt u uw piano laten verhuizen door een betrouwbaar verhuisbedrijf uit Leiderdorp, vlak bij Roelofarendsveen, tegen aantrekkelijke kosten? Schakel ons dan in! Bij ons ziet u ook meteen wat het verhuizen van de piano gaat kosten. Vul hiervoor ons offerteformulier in. U bereikt ons door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden