Student verhuizer

Verhuizen naar een studentenwoning?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Student verhuizer, wat maakt Verkroost verhuizingen beter?

Binnenkort is het zover u gaat verhuizen, en bent opzoek naar een goedkope optie om te verhuizen maar u wilt niet direct de kwaliteit van een student verhuizer.

Verkroost Verhuizingen is ervan overtuigd dat zij u de beste verhuisoptie kunnen aanbieden die net zo goedkoop is als een student verhuizer maar toch de kwaliteit van een ervaren verhuizer.

Student verhuizer vs Verkroost Verhuizingen verhuizer

Verhuizen is een praktisch vak, en niet een theoretisch vak waar bijvoorbeeld de (verhuis)studenten voor studeren.

Het verschil tussen de medewerkers van Verkroost Verhuizingen en de studenten van studenten verhuisbedrijven is dan ook zeer groot.

Ervaring en vakkennis zijn noodzakelijk om goede kwaliteit te bieden tijdens een verhuizing. Het verpakken en verhuizen van een piano, hoekbank of schilderij vergt veel aandacht.

Er is niet voor niks in Nederland een verhuiscollege en brancheorganisatie. Daarnaast is de prijs niet anders.

Budgettarief Verkroost Verhuizingen gelijkwaardig aan tarief van een studenten verhuisbedrijf

Verkroost Verhuizingen biedt met het budgettarief u een dienst aan die gelijkwaardig is aan het tarief van een studenten verhuisbedrijf. 

Alle verhuizers van Verkroost Verhuizingen zijn gediplomeerd en verhuizen dagelijks. Naast de kwaliteit kiest u ook voor zekerheid, iedere verhuizing wordt verzekerd. Verkroost Verhuizingen werkt met de beste verhuismaterialen, om alles goed te verpakken.

Het voordeel van het budgettarief is dat de gehele verhuizing op basis van een uurtarief wordt uitgevoerd. U betaalt dus nooit meer dan dat er daadwerkelijk is ingezet. 

U heeft ook de mogelijkheid om met vrienden of familie mee te helpen tijdens de verhuizing, dit scheelt weer in kosten. U bepaalt ook zelf wat voor type vrachtwagen u inhuurt en hoeveel verhuizers daarbij.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden