Verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn

Bij ons verhuisbedrijf actief in Alphen aan den Rijn geven we u een realistische prijs, zodat er geen financiële verrassingen achteraf zijn.  Bovendien zijn we een ervaren verhuizer, zodat u ervan verzekerd bent dat de verhuizing veilig en soepel verloopt. Geniet bij Verkroost Verhuizingen van een verhuizing op maat voor elk budget.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 2 dagen een reactie

 

 

Ervaren verhuizer

Schadevrij verhuizen met garantie en verzekeringen

Voor groot en klein budget

Een complete onbezorgde verhuizing
of (deel)verhuizing met budget

Een eerlijke prijs vooraf

Geen offerte met een onrealistische prijs
Wij komen altijd eerst langs voor een eerlijke inschatting.

Verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn sinds 1900

Vanaf 1900 zijn we actief als verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn. We verzorgen complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven en we bieden deel- en budgetverhuizingen aan. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Mensen kloppen bij ons aan met uiteenlopende uitdagingen, zoals:

 • “De flat waarin we wonen heeft steile, smalle trappen. Wij hebben jullie kennis en kunde nodig om onze spullen schadevrij te verhuizen”.
 • “Ik woon nu vijf etages hoog in een appartement en mag mijn spullen alleen met een buitenlift verhuizen”.
 • “We hebben een aantal grote, zware items die verhuisd moeten worden. Kleine spullen kunnen we zelf, maar jullie middelen zijn nodig voor het zware werk”.
 • “Wij hebben een keukenblad wat niet in de lift past. Kunnen jullie deze van de begane grond naar de negende verdieping brengen?”

verkroost euromovers verhuiswagen bij de ingang tijdens een verhuizing 

Wat voor soort verhuizingen vallen onder onze verhuisservices?

Ons verhuisbedrijf uit Leiderdorp en actief in onder meer Alphen aan den Rijn, verzorgt als verhuisbedrijf al vele jaren diverse verhuizingen in de provincie . We zijn inmiddels al vijf generaties lang actief in de verhuiswereld en met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we u goed van dienst zijn. We bieden altijd een eerlijke en concurrerende prijs. We bieden de volgende verhuizingen:

Particuliere verhuizingen:

 • Complete verhuizingen
 • Budgetverhuizing
 • Deelverhuizing

Zakelijke verhuizingen:

 • Verhuizingen in de zorg
 • Verhuizingen op projectbasis
 • Kantoorverhuizing
 • Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing in Alphen aan den Rijn

Het is belangrijk dat bedrijfsverhuizingen de bedrijfsprocessen en werkzaamheden van het bedrijf zo min mogelijk verstoren. Omdat we binnen de bovenstaande sectoren al talloze verhuizingen hebben uitgevoerd, weten we inmiddels hoe we de bedrijfsverhuizing zonder problemen uitvoeren. Een goed plan vooraf is hierbij essentieel. Medewerkers dienen namelijk zo min mogelijk hinder te ondervinden van de werkzaamheden. Zowel kleine als grote bedrijven hebben de afgelopen tientallen jaren aangeklopt bij ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn voor een bedrijfsverhuizing op maat.

Opslag van uw spullen is ideaal als u:

 • Tijdelijke opslag tijdens uw verbouwing
 • U kunt uw nieuwe koophuis nog niet in en gaat naar een tijdelijke woning
 • Als u kleiner wilt gaan wonen
 • Opslag van spullen die u niet zo vaak nodig hebt.

Gaat u verhuizen naar een andere woning maar kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning?

Dan bieden wij ook opslagmogelijkheden aan, uw spullen worden netjes opgeslagen in een van onze Storage Boxes in onze loods. Ook Oomen Opslag biedt uitstekende opslagmogelijkheden.

Met een voordelig en schaalbaar tarief kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze dienst.

De Storage Boxes passen precies in onze verhuisauto, zo hoeven we het maar een keer in te laden, dit bespaart tijd en dus kosten.

Alles over opslag

Zelf verhuisdozen inpakken of laten inpakken?

Bij verhuizen komt u vaak spullen tegen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had, daarom kan het aantrekkelijk zijn om zelf de dozen in te pakken. Voordeel daarvan is dat u direct uw spullen kunt uitzoeken en alleen hoeft te verhuizen wat u wilt bewaren.

>wist u dat?< Als wij de spullen voor u inpakken niet alleen de meubels maar ook alle inhoud van de dozen verzekerd is tegen schade? Voordeel daarvan is dat u zorgeloos kunt verhuizen en wij de dozen netjes voor u inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken.

Het beste verhuisbedrijf actief in Alphen aan den Rijn

Verhuizingen dienen netjes te verlopen, waarbij uw spullen schadevrij en veilig de overkant halen. Verhuizen is vakwerk en dan zijn verhuizers van groot belang. Binnen ons verhuisbedrijf werken alleen gediplomeerde verhuizers. Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn hebben we naast verhuisspecialisten ook specialisten op het gebied van montage en demontage van meubels, verhuizen van piano’s, inboedelopslag en inpakservice. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en dat u kunt vertrouwen op belangrijke garanties, zoals:

 • Verhuizen zonder stress of zorgen
 • U bespaart tijd en energie
 • Kostbare spullen zijn in deskundige handen
 • Garanties en verzekering tegen schade
 • U voelt zich direct thuis in uw nieuwe huis.

Verhuislift huren

Wilt u alleen een verhuislift huren bij ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn? De verhuislift van Verkroost Verhuizingen heeft een draagcapaciteit van maximaal 250 kg. Het verhuizen van zware goederen is dus geen probleem.

Verhuizen naar Alphen aan den Rijn met het beste verhuisbedrijf

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om schade te voorkomen. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan tijdens de verhuizing, dan bent u uiteraard verzekerd. 

Vermelding Verkroost Verhuizingen bij brancheorganisatie Erkende Verhuizers

Kies voor ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn

Kies voor kwaliteit en vakmanschap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk? We stellen met veel zorg een offerte voor u op, zodat u van tevoren weet wat de kosten zijn. Neem contract met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl. Wij kunnen alleen een realistische prijsopgave geven als we zelf de situatie hebben gezien. Daarom komen we altijd eerst bij u langs en voorkomen we onverwachte kosten.

Verhuisdozen huren?

Voor elke verhuisdoos die u retourneert
krijgt u €1,50 terug!

Verkroost verhuizingen is een ervaren verhuizer

Wij geloven in een transparante en eerlijke verhuismarkt, als u kiest voor Verkroost Verhuizingen dan kiest u voor een ervaren verhuisbedrijf. 

In tegenstelling tot reguliere verhuisbedrijven krijgt u van ons:

 • Garantie en Verzekering tegen schade
 • Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
 • Vooraf een prijsindicatie
 • Geen zorgen of verhuisstress

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Perfecte service

"De verhuizers hebben goed hun best gedaan om alles binnen 1 dag te verhuizen, mijn complimenten. Ook het schoonbezemen van de huidige woning scheelde ons veel tijd."

BartJan

Delft

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van service, kwaliteit, flexibiliteit en verhuishulp van de hoogste kwaliteit. We zijn al jarenlang actief in de regio Zuid-Holland als verhuisservice en we hebben al vele klanten blij gemaakt met onze verhuisdiensten. Als u ons wilt inschakelen, gaat dit als volgt:

 • Stel uw verhuizing zelf samen.
 • Zie direct wat uw verhuizing kost.
 • Bespaar op hetgeen dat u niet nodig heeft.
 • Houd de kosten zelf in de hand.

Uw prijs eenvoudig online berekenen

Als wij de spullen voor u inpakken
is alle inhoud van de dozen verzekerd tegen schade

en niet alleen de meubels?

Als wij dozen netjes voor u in- en uitpakken, bezorgd dat u bovendien een zorgeloze verhuizing!

Maak gebruik van dé verhuisservice in Zuid-Holland

Bij Verkroost Verhuizingen nemen we al uw zorgen graag uit handen. We zijn niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf in Zuid-Holland, maar we bieden ook een inpakservice en praktische verhuistips aan. Kies zelf aanvullend de volgende handige verhuisdiensten voor een compleet onbezorgde verhuizing in Zuid-Holland. Vul snel ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Neem ook een kijkje op Oomen Verhuizers of Oomen Opslag voor voordelige verhuis- en opslagopties.

Demontage service

Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubelen

Inpak service

Inclusief verzekering & garantie

Alles, of alleen uw breekbare spullen in laten pakken. 

Opslag inboedel

Zakelijk & particulier

Tijdelijke, langdurige of archiefopslag. 

Bezemschoon service

Huidige woning opleveren

Laatste schoonmaak voor het opleveren van uw oude woning.

Verhuisdozen nodig?

Kwaliteits verhuisdozen voor een bouwmarkt prijs

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ook voor een aantrekkelijke prijs verhuisdozen afnemen. Deze verhuisdozen zijn zeer goede kwaliteit en kunnen tot wel 50% meer gewicht dragen dan verhuisdozen van de bouwmarkt, zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Deze verhuisdozen gaan meerdere verhuizingen mee, dus u kunt ze bewaren om uw spullen in op te slaan en ook bij de volgende verhuizing weer te gebruiken

 

Wist u dat u onze verhuisdozen ook kunt huren?
Voor elke verhuisdoos die u na gebruik aan ons retourneert krijgt u € 1,50 terug!

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget