Verhuisbedrijf vlak bij Leiden

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, vlak bij Leiden, bieden we verhuizingen voor een realistische prijs. We vinden het belangrijk dat iedereen voor elk budget kan verhuizen, dus bieden we verhuizingen op maat aan. Ook stellen we ons flexibel op naar u als klant en denken we met u mee over passende oplossingen voor eventuele uitdagingen tijdens de verhuizing. We geven vooraf een prijsopgave, zodat duidelijk is wat de verhuiskosten zijn.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 2 dagen een reactie

 

 

Ervaren verhuizer

Schadevrij verhuizen met garantie en verzekeringen

Voor groot en klein budget

Een complete onbezorgde verhuizing
of (deel)verhuizing met budget

Een eerlijke prijs vooraf

Geen offerte met een onrealistische prijs
Wij komen altijd eerst langs voor een eerlijke inschatting.

Met ons verhuisbedrijf is verhuizen naar of van Leiden zo geregeld

Sinds 1900 is de familie Verkroost actief in de verhuisbranche. Met onze ervaring voorzien we bij ons verhuisbedrijf onze klanten van een professionele en stressvrije verhuizing binnen Leiden en omgeving. We verhuizen onze klanten al jarenlang in onder meer Leiden, Voorschoten en Woerden. Daarbij zijn we meerdere uitdagingen tegengekomen, zoals:

 • “Onze inboedel zit gedurende ca. zes maanden in opslag. Medio 2021 verhuizen we naar Almere en ter overbrugging wonen we in een vakantiewoning.”
 • “Wij willen eind deze maand verhuizen i.v.m. bedrijfsbeëindiging en verkoop van het pand. Het gaat om spullen uit ons werkpand, die we privé nog kunnen gebruiken.”
 • “Waar moet ik een verhuizing naar of in Leiden doorgeven?”
 • “We willen onze inboedel tijdelijk opslaan, kan dat ook bij jullie en wat zijn de kosten?”
 • “Ik heb een aantal grote, zware spullen die ik graag wil verplaatsen vanaf een hoger gelegen verdieping. Kunnen jullie ons daarbij helpen?”
 • “Het verhuizen van een piano van of naar Leiden, kan dat?”

Leiden centrum

Flexibele verhuizingen

U kunt bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp terecht voor verhuizingen naar Leiden, maar ook vanuit Leiden naar een andere stad of binnen Leiden zelf helpen we u graag. Bij ons staat kwaliteit voorop. Al onze verhuizers zijn ervaren in hun vak. Daarnaast zijn we flexibel in onze facilitaire dienstverlening. Wilt u bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen inpakken? Dat is geen probleem! Ook als u zelf wilt helpen bij de verhuizing naar of van Leiden, kunt u dit aangeven bij ons verhuisbedrijf.

Wat voor soort verhuizingen bieden we?

Als verhuisbedrijf in Leiderdorp, vlak bij Leiden, helpen we u op weg om de meest uiteenlopende verhuizingen te realiseren. We bieden verschillende soorten verhuizingen:

 • Particuliere verhuizingen
 • Complete verhuizingen
 • Budgetverhuizingen
 • Deelverhuizingen
 • Kantoorverhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Schoolverhuizing
 • Piano verhuizen

Bedrijfsverhuizing in Leiden en omgeving

Als u ons verhuisbedrijf Leiden inschakelt voor een bedrijfsverhuizing, krijgt u één aanspreekpunt. Zo verloopt de communicatie op een heldere manier. Vooraf maken we een verhuisplan, zodat de medewerkers zo min mogelijk worden gehinderd door de bedrijfsverhuizing. Deel uw specifieke wensen met ons en we zorgen voor een passende oplossing.

 

Verhuisservice in Leiden start met een goed advies

Omdat verhuizen niet iets is wat u op regelmatige basis doet, willen wij u vooraf goed informeren. Bij verhuizen komt een hoop kijken. Als u bij ons verhuisbedrijf een offerte aanvraagt, komen we altijd bij u langs in Leiden en omgeving om u te informeren over de mogelijkheden. Ook kunnen we dan direct een goede inschatting van de kosten maken. Zo voorkomen we dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Naast een professionele verhuisservice bieden we ook losse services, zoals:

 • Montage en demontage van meubels
 • Inpakservice
 • Handyman werkzaamheden
 • Archiefopslag
 • Inboedelopslag voor particulieren

Wat kost het huren van een verhuislift  in Leiden?

Woont u straks op een hoger gelegen verdieping? Dan is het huren van een verhuislift vaak erg handig als u grote meubels als een kast wilt verhuizen. Het huren van een verhuislift in Leiden hoef gelukkig ook helemaal niet duur te zijn dankzij ons verhuisbedrijf. We bieden een vast uurtarief voor het huren van een verhuislift. We bouwen de verhuislift op binnen vijftien minuten en deze wordt bediend door een van onze ervaren verhuizers.

Kies voor het beste verhuisbedrijf vlak bij Leiden

De verhuisservice van Verkroost Verhuizingen bestaat al ruim 120 jaar in Leiderdorp, in Zuid-Holland. In al die jaren hebben we met zoveel bijltjes gehakt, dat geen enkele uitdaging nieuw voor ons is. We brengen dus een hoop ervaring mee. We zijn een trots verhuisbedrijf dat Leiden en omstreken op z’n duimpje kent. Omdat we vier tot acht weken vooruit plannen, willen we graag twee tot drie maanden van tevoren weten wat uw verhuisplannen zijn. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of stuur een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Opslag van uw spullen is ideaal als u:

 • Tijdelijke opslag tijdens uw verbouwing
 • U kunt uw nieuwe koophuis nog niet in en gaat naar een tijdelijke woning
 • Als u kleiner wilt gaan wonen
 • Opslag van spullen die u niet zo vaak nodig hebt.

Gaat u verhuizen naar een andere woning maar kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning?

Dan bieden wij ook opslagmogelijkheden aan, uw spullen worden netjes opgeslagen in een van onze Storage Boxes in onze loods. Ook Oomen Opslag biedt uitstekende opslagmogelijkheden.

Met een voordelig en schaalbaar tarief kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze dienst.

De Storage Boxes passen precies in onze verhuisauto, zo hoeven we het maar een keer in te laden, dit bespaart tijd en dus kosten.

Alles over opslag

Zelf verhuisdozen inpakken of laten inpakken?

Bij verhuizen komt u vaak spullen tegen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had, daarom kan het aantrekkelijk zijn om zelf de dozen in te pakken. Voordeel daarvan is dat u direct uw spullen kunt uitzoeken en alleen hoeft te verhuizen wat u wilt bewaren.

>wist u dat?< Als wij de spullen voor u inpakken niet alleen de meubels maar ook alle inhoud van de dozen verzekerd is tegen schade? Voordeel daarvan is dat u zorgeloos kunt verhuizen en wij de dozen netjes voor u inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken.

Verhuisservice in Leiden start met een goed advies

Omdat verhuizen (gelukkig) niet iets is wat u op regelmatige basis doet willen wij u vooraf goed informeren.

 • Plannen
 • Inpakken
 • Verhuizen
 • Uitpakken
 • Monteren

Er komt een hoop bij kijken als u verhuist. Als u bij ons een offerte aanvraagt dan komen wij altijd bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden, dan kunnen wij ook direct een goede inschatting van de kosten maken.

Door vooraf langs te komen kunnen wij een accurate inschatting voor u maken.

Zo voorkomen we dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte.

Uw eigen verhuizing samenstellen? Dat kan!

Wat kost het huren van een verhuislift  in Leiden?

Woont u straks op een hoger gelegen verdieping?

Dan is het huren van een verhuislift vaak erg handig. Het huren van een verhuislift in Leiden hoefte gelukkig ook helemaal niet duur te zijn.

 • Wij bieden vast uurtarief voor het huren van een verhuislift.
 • Een verhuislift van 20 kubieke meter + 1 verhuizer = 80,- euro per uur!
 • We bouwen de verhuislift op binnen 15 minuten.
 • De verhuislift wordt bediend door een van onze verhuizers.

 

Hoe ver van tevoren wil je dat mensen hun verhuisplannen bij jullie kenbaar maken?
Wij hebben een planning-cyclus van ca. 4 tot 8 weken, dus voorkeur is ca. 2/3 maanden van te voren.

 

De beste verhuizers van Leiden

De verhuisservice van Verkroost Verhuizingen bestaat al ruim 120 jaar. In al die jaren hebben we met zoveel bijltjes gehakt, dat geen enkele uitdaing / verhuizing nieuw voor ons is.

We brengen dus een hoop ervaring mee. We zijn een trots verhuisbedrijf die Leiden en omstreken op z’n duimpje kent. Naast onze verhuisservices in Leiden bieden we hier ook overige diensten aan zoals:

 

Verhuisdozen huren?

Voor elke verhuisdoos die u retourneert
krijgt u €1,50 terug!

Verkroost verhuizingen is een ervaren verhuizer

Wij geloven in een transparante en eerlijke verhuismarkt, als u kiest voor Verkroost Verhuizingen dan kiest u voor een ervaren verhuisbedrijf. 

In tegenstelling tot reguliere verhuisbedrijven krijgt u van ons:

 • Garantie en Verzekering tegen schade
 • Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
 • Vooraf een prijsindicatie
 • Geen zorgen of verhuisstress

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Perfecte service

"De verhuizers hebben goed hun best gedaan om alles binnen 1 dag te verhuizen, mijn complimenten. Ook het schoonbezemen van de huidige woning scheelde ons veel tijd."

BartJan

Delft

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van service, kwaliteit, flexibiliteit en verhuishulp van de hoogste kwaliteit. We zijn al jarenlang actief in de regio Zuid-Holland als verhuisservice en we hebben al vele klanten blij gemaakt met onze verhuisdiensten. Als u ons wilt inschakelen, gaat dit als volgt:

 • Stel uw verhuizing zelf samen.
 • Zie direct wat uw verhuizing kost.
 • Bespaar op hetgeen dat u niet nodig heeft.
 • Houd de kosten zelf in de hand.

Uw prijs eenvoudig online berekenen

Als wij de spullen voor u inpakken
is alle inhoud van de dozen verzekerd tegen schade

en niet alleen de meubels?

Als wij dozen netjes voor u in- en uitpakken, bezorgd dat u bovendien een zorgeloze verhuizing!

Maak gebruik van dé verhuisservice in Zuid-Holland

Bij Verkroost Verhuizingen nemen we al uw zorgen graag uit handen. We zijn niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf in Zuid-Holland, maar we bieden ook een inpakservice en praktische verhuistips aan. Kies zelf aanvullend de volgende handige verhuisdiensten voor een compleet onbezorgde verhuizing in Zuid-Holland. Vul snel ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Neem ook een kijkje op Oomen Verhuizers of Oomen Opslag voor voordelige verhuis- en opslagopties.

Demontage service

Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubelen

Inpak service

Inclusief verzekering & garantie

Alles, of alleen uw breekbare spullen in laten pakken. 

Opslag inboedel

Zakelijk & particulier

Tijdelijke, langdurige of archiefopslag. 

Bezemschoon service

Huidige woning opleveren

Laatste schoonmaak voor het opleveren van uw oude woning.

Verhuisdozen nodig?

Kwaliteits verhuisdozen voor een bouwmarkt prijs

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ook voor een aantrekkelijke prijs verhuisdozen afnemen. Deze verhuisdozen zijn zeer goede kwaliteit en kunnen tot wel 50% meer gewicht dragen dan verhuisdozen van de bouwmarkt, zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Deze verhuisdozen gaan meerdere verhuizingen mee, dus u kunt ze bewaren om uw spullen in op te slaan en ook bij de volgende verhuizing weer te gebruiken

 

Wist u dat u onze verhuisdozen ook kunt huren?
Voor elke verhuisdoos die u na gebruik aan ons retourneert krijgt u € 1,50 terug!

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414 en 0172 - 616 025

Een offerte betekent:
Een goede prijs vooraf - geen nacalculatie
Een vaste prijs

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Z

Online prijs berekenen