Verhuisbedrijf in Leiderdorp

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, geven we u een aantrekkelijke en eerlijke prijs. We besteden veel zorg aan de offerte en zorgen dat deze duidelijk is, zodat er geen verrassingen achteraf komen. Als ervaren verhuizer verhuizen wij uw eigendommen op een veilige manier en we verzekeren uw inboedel. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring en onze verhuizingen op maat hebben we al veel mensen geholpen bij hun verhuizingen. We komen eerst bij u langs, zodat we de situatie kunnen bekijken en zo een realistische prijsopgave kunnen geven.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 2 dagen een reactie

 

 

Ervaren verhuizer

Schadevrij verhuizen met garantie en verzekeringen

Voor groot en klein budget

Een complete onbezorgde verhuizing
of (deel)verhuizing met budget

Een eerlijke prijs vooraf

Geen offerte met een onrealistische prijs
Wij komen altijd eerst langs voor een eerlijke inschatting.

Ervaren verhuisbedrijf in Leiderdorp

Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, vlak bij Voorschoten, krijgen we als verhuisbedrijf dagelijks diverse uitdagingen voorgeschoteld. Voor iedere uitdaging, ongeacht de grootte of de moeilijkheid, bedenken we een creatieve oplossing op maat. Vragen en uitdagingen van klanten zijn bijvoorbeeld:

 • “Het verhuizen van mijn spullen via die steile, smalle trappen, daar heb ik hulp bij nodig. Hier zitten ook zware spullen tussen die niet of moeilijk door een trapgat passen”
 • “Wij hebben meerdere grote stukken in onze woning staan. Denk aan een grote koelkast. Wasmachine. Die moeten straks naar 4 hoog. Kunnen jullie ons daarbij helpen?”
 • “Ik speel graag piano en dat wil ik blijven doen in m’n nieuwe woning. Momenteel staat deze nog op de begane grond, maar in onze nieuwe woning moet deze naar de 2e verdieping.”
 • “Wij willen onze inboedel graag tijdelijk opslaan. Zodra onze nieuwe woning is gebouwd willen we de inboedel verhuizen naar de nieuwe omgeving. Hebben jullie hier opslagplaatsen voor?”

Overige verhuisservices

Naast de reguliere verhuizingen kunt u bij ons ook terecht voor specifieke verhuisservices, zoals onder meer het huren van een verhuislift en een deelverhuizing. We verzorgen zowel kleine als grote verhuizingen. Onze vakmensen leggen desgewenst vloeren en monteren en demonteren meubels. Voor een nette werkplek verzorgen we cablemanagement en we bieden een handige inpakservice.

Bedrijfsverhuizing bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp

Tijdens uw bedrijfsverhuizing zorgen we ervoor dat de werkzaamheden van uw medewerkers zo min mogelijk worden onderbroken. Het is dus belangrijk dat er een strak plan ligt en dat er één aanspreekpunt is om dit proces zo vlot en zo goed mogelijk met elkaar te doorlopen. We zijn al meer dan 100 jaar en vijf generaties lang actief als verhuisbedrijf met een hoofdvestiging in Leiderdorp. Zo’n 35 jaar geleden heeft Verkroost verhuizingen de keuze gemaakt om de hoofdvestiging in Leiderdorp te vestigen. Hierdoor is regio Leiderdorp een belangrijke locatie voor ons verhuisbedrijf.

Opslag van uw spullen is ideaal als u:

 • Tijdelijke opslag tijdens uw verbouwing
 • U kunt uw nieuwe koophuis nog niet in en gaat naar een tijdelijke woning
 • Als u kleiner wilt gaan wonen
 • Opslag van spullen die u niet zo vaak nodig hebt.

Gaat u verhuizen naar een andere woning maar kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning?

Dan bieden wij ook opslagmogelijkheden aan, uw spullen worden netjes opgeslagen in een van onze Storage Boxes in onze loods. Ook Oomen Opslag biedt uitstekende opslagmogelijkheden.

Met een voordelig en schaalbaar tarief kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze dienst.

De Storage Boxes passen precies in onze verhuisauto, zo hoeven we het maar een keer in te laden, dit bespaart tijd en dus kosten.

Alles over opslag

Zelf verhuisdozen inpakken of laten inpakken?

Bij verhuizen komt u vaak spullen tegen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had, daarom kan het aantrekkelijk zijn om zelf de dozen in te pakken. Voordeel daarvan is dat u direct uw spullen kunt uitzoeken en alleen hoeft te verhuizen wat u wilt bewaren.

>wist u dat?< Als wij de spullen voor u inpakken niet alleen de meubels maar ook alle inhoud van de dozen verzekerd is tegen schade? Voordeel daarvan is dat u zorgeloos kunt verhuizen en wij de dozen netjes voor u inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken.

Nederland_Zuid-Holland,_Leiderdorp,_Oude_Rijn

Verhuislift huren

Woon je straks op een hoger gelegen verdieping? Dan is een verhuislift die zware goederen kan verplaatsen onmisbaar. Een verhuislift huren is bij Verkroost Verhuizingen erg eenvoudig. Onze verhuislift heeft een draagkracht van 250kg, dus u kunt er zware meubels en goederen makkelijk mee verhuizen.

Goedkoop verhuizen dankzij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp

Het is bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, mogelijk om tegen een goedkoop tarief te verhuizen. U bepaalt dan zelf welke meubels u zelf verhuist en welke onze vakmensen voor u verhuizen. Met onze budgetverhuizing profiteert u van de expertise van gediplomeerde verhuizers en houdt u de kosten tegelijkertijd laag.

Dit is wat u mag verwachten van onze verhuisservices

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp werken ervaren en gediplomeerde vakmensen. Daardoor voeren we uw verhuizing snel en professioneel uit. Uiteraard doen we ons uiterste best om schade te voorkomen. Verder kunt u van ons het volgende verwachten:

 • Gediplomeerd personeel
 • Verzekerd tot € 100.000,-
 • Ervaren verhuizer
 • Snel en goed geregelde verhuizingen
 • Eerlijke en concurrerende prijs

Kies voor ons verhuisbedrijf in Leiderdorp

Dankzij onze tevredenheidsgarantie kunt u zorgeloos achterover leunen terwijl wij de verhuizing uitvoeren. Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in Leiderdorp? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bel naar 071- 5 414 414 of stuur een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl. Wij voorzien u graag van de ideale oplossing op maat.

Verhuisdozen huren?

Voor elke verhuisdoos die u retourneert
krijgt u €1,50 terug!

Verkroost verhuizingen is een ervaren verhuizer

Wij geloven in een transparante en eerlijke verhuismarkt, als u kiest voor Verkroost Verhuizingen dan kiest u voor een ervaren verhuisbedrijf. 

In tegenstelling tot reguliere verhuisbedrijven krijgt u van ons:

 • Garantie en Verzekering tegen schade
 • Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
 • Vooraf een prijsindicatie
 • Geen zorgen of verhuisstress

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Perfecte service

"De verhuizers hebben goed hun best gedaan om alles binnen 1 dag te verhuizen, mijn complimenten. Ook het schoonbezemen van de huidige woning scheelde ons veel tijd."

BartJan

Delft

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van service, kwaliteit, flexibiliteit en verhuishulp van de hoogste kwaliteit. We zijn al jarenlang actief in de regio Zuid-Holland als verhuisservice en we hebben al vele klanten blij gemaakt met onze verhuisdiensten. Als u ons wilt inschakelen, gaat dit als volgt:

 • Stel uw verhuizing zelf samen.
 • Zie direct wat uw verhuizing kost.
 • Bespaar op hetgeen dat u niet nodig heeft.
 • Houd de kosten zelf in de hand.

Uw prijs eenvoudig online berekenen

Als wij de spullen voor u inpakken
is alle inhoud van de dozen verzekerd tegen schade

en niet alleen de meubels?

Als wij dozen netjes voor u in- en uitpakken, bezorgd dat u bovendien een zorgeloze verhuizing!

Maak gebruik van dé verhuisservice in Zuid-Holland

Bij Verkroost Verhuizingen nemen we al uw zorgen graag uit handen. We zijn niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf in Zuid-Holland, maar we bieden ook een inpakservice en praktische verhuistips aan. Kies zelf aanvullend de volgende handige verhuisdiensten voor een compleet onbezorgde verhuizing in Zuid-Holland. Vul snel ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Neem ook een kijkje op Oomen Verhuizers of Oomen Opslag voor voordelige verhuis- en opslagopties.

Demontage service

Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubelen

Inpak service

Inclusief verzekering & garantie

Alles, of alleen uw breekbare spullen in laten pakken. 

Opslag inboedel

Zakelijk & particulier

Tijdelijke, langdurige of archiefopslag. 

Bezemschoon service

Huidige woning opleveren

Laatste schoonmaak voor het opleveren van uw oude woning.

Verhuisdozen nodig?

Kwaliteits verhuisdozen voor een bouwmarkt prijs

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ook voor een aantrekkelijke prijs verhuisdozen afnemen. Deze verhuisdozen zijn zeer goede kwaliteit en kunnen tot wel 50% meer gewicht dragen dan verhuisdozen van de bouwmarkt, zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Deze verhuisdozen gaan meerdere verhuizingen mee, dus u kunt ze bewaren om uw spullen in op te slaan en ook bij de volgende verhuizing weer te gebruiken

 

Wist u dat u onze verhuisdozen ook kunt huren?
Voor elke verhuisdoos die u na gebruik aan ons retourneert krijgt u € 1,50 terug!

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget