Verhuisbedrijf actief in Oegstgeest

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, vlak bij Oegstgeest in Zuid-Holland, verzorgen we verhuizingen voor een realistische prijs. We besteden veel zorg aan de offerte, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Al meer dan 100 jaar zijn we actief als erkende verhuizer, dus bij ons verhuist u veilig en verzekerd. We bieden verhuizingen op maat voor ieder budget. Om een realistische prijsopgave te geven, komen we bij u langs om de situatie te beoordelen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 2 dagen een reactie

 

 

Erkende verhuizer

Schadevrij verhuizen met garantie en verzekeringen

Voor groot en klein budget

Een complete onbezorgde verhuizing
of (deel)verhuizing met budget

Een eerlijke prijs vooraf

Geen offerte met een onrealistische prijs
Wij komen altijd eerst langs voor een eerlijke inschatting.

Verhuizen met ons verhuisbedrijf naar Oegstgeest

Als u wilt verhuizen binnen, naar of uit Oegstgeest is het fijn om een betrouwbaar verhuisbedrijf in te schakelen met vakmensen die ervaring hebben in de regio. Gaat u groter of juist kleiner wonen? Wij helpen u met het verhuizen van uw inboedel. Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf vlak bij Oegstgeest, staan wij voor u klaar. Al sinds 1900 zijn we bij Verkroost Verhuizingen actief in het vak en met onze ervaring voorzien we onze klanten van een professionele en stressvrije verhuizing. We verhuizen al tientallen jaren in een groot deel van Zuid-Holland, waaronder de volgende regio’s:

Opslag van uw spullen is ideaal als u:

 • Tijdelijke opslag tijdens uw verbouwing
 • U kunt uw nieuwe koophuis nog niet in en gaat naar een tijdelijke woning
 • Als u kleiner wilt gaan wonen
 • Opslag van spullen die u niet zo vaak nodig hebt.

Gaat u verhuizen naar een andere woning maar kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning?

Dan bieden wij ook opslagmogelijkheden aan, uw spullen worden netjes opgeslagen in een van onze Storage Boxes in onze loods.

Met een voordelig en schaalbaar tarief kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze dienst.

De Storage Boxes passen precies in onze verhuisauto, zo hoeven we het maar een keer in te laden, dit bespaart tijd en dus kosten.

Alles over opslag

Zelf verhuisdozen inpakken of laten inpakken?

Bij verhuizen komt u vaak spullen tegen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had, daarom kan het aantrekkelijk zijn om zelf de dozen in te pakken. Voordeel daarvan is dat u direct uw spullen kunt uitzoeken en alleen hoeft te verhuizen wat u wilt bewaren.

>wist u dat?< Als wij de spullen voor u inpakken niet alleen de meubels maar ook alle inhoud van de dozen verzekerd is tegen schade? Voordeel daarvan is dat u zorgeloos kunt verhuizen en wij de dozen netjes voor u inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken.

Stressvrij verhuizen zonder zorgen

We weten als geen ander dat een verhuizing veel stress kan opleveren. Daarom is het fijn om een verhuisbedrijf dicht bij Oegstgeest in te schakelen met één aanspreekpunt voor een heldere en duidelijke manier van communiceren. Onze gediplomeerde vakmensen zijn dagelijks bezig met verhuizingen en weten van de hoed en de rand. Daarnaast leveren we enkel kwaliteit en we doen altijd ons best om problemen te voorkomen. Mocht er toch iets misgaan, dan bent u altijd verzekerd tegen schade.

oegstgeest aan het water

Laat uw verhuizing in de regio Oegstgeest door ons verhuisbedrijf regelen

Bij ons is uw verhuizing snel geregeld en we zijn bovendien uniek in onze dienstverlening. U bent niet verplicht om de volledige verhuizing door ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, actief in onder andere Oegstgeest, te laten regelen, tenzij u daar natuurlijk voor kiest. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen om zelf de verhuisdozen in en uit te pakken of helpen met het tillen van de dozen. Als we daardoor een verhuizer minder in hoeven te zetten, bespaart u op de kosten. Uiteraard maken we daar dan heldere afspraken over. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Voor het maken van een offerte komen we altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Zo maken we vooraf de scherpste prijs en voorkomen we hoge kosten achteraf. Neem contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Verhuisdozen huren?

Voor elke verhuisdoos die u retourneert
krijgt u €1,50 terug!

Verkroost verhuizingen is een Erkende verhuizer

Wij geloven in een transparante en eerlijke verhuismarkt, als u kiest voor Verkroost Verhuizingen dan kiest u voor een Erkende Verhuizer.

Wij zijn al jaren aangesloten bij de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers. In tegenstelling tot reguliere verhuisbedrijven krijgt u van ons:

 • Garantie en Verzekering tegen schade
 • Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
 • Vooraf een prijsindicatie
 • Geen zorgen of verhuisstress

Alle voordelen van een Erkende verhuizer

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Perfecte service

"De verhuizers hebben goed hun best gedaan om alles binnen 1 dag te verhuizen, mijn complimenten. Ook het schoonbezemen van de huidige woning scheelde ons veel tijd."

BartJan

Delft

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van service, kwaliteit, flexibiliteit en verhuishulp van de hoogste kwaliteit. We zijn al jarenlang actief in de regio Zuid-Holland als verhuisservice en we hebben al vele klanten blij gemaakt met onze verhuisdiensten. Als u ons wilt inschakelen, gaat dit als volgt:

 • Stel uw verhuizing zelf samen.
 • Zie direct wat uw verhuizing kost.
 • Bespaar op hetgeen dat u niet nodig heeft.
 • Houd de kosten zelf in de hand.

Uw prijs eenvoudig online berekenen

Als wij de spullen voor u inpakken
is alle inhoud van de dozen verzekerd tegen schade

en niet alleen de meubels?

Als wij dozen netjes voor u in- en uitpakken, bezorgd dat u bovendien een zorgeloze verhuizing!

Maak gebruik van dé verhuisservice in Zuid-Holland

Bij Verkroost Verhuizingen nemen we al uw zorgen graag uit handen. We zijn niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf in Zuid-Holland, maar we bieden ook een inpakservice en praktische verhuistips aan. Kies zelf aanvullend de volgende handige verhuisdiensten voor een compleet onbezorgde verhuizing in Zuid-Holland. Vul snel ons offerteformulier in of neem contact met ons op.

Demontage service

Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubelen

Inpak service

Inclusief verzekering & garantie

Alles, of alleen uw breekbare spullen in laten pakken. 

Opslag inboedel

Zakelijk & particulier

Tijdelijke, langdurige of archiefopslag. 

Bezemschoon service

Huidige woning opleveren

Laatste schoonmaak voor het opleveren van uw oude woning.

Verhuisdozen nodig?

Kwaliteits verhuisdozen voor een bouwmarkt prijs

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ook voor een aantrekkelijke prijs verhuisdozen afnemen. Deze verhuisdozen zijn zeer goede kwaliteit en kunnen tot wel 50% meer gewicht dragen dan verhuisdozen van de bouwmarkt, zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Deze verhuisdozen gaan meerdere verhuizingen mee, dus u kunt ze bewaren om uw spullen in op te slaan en ook bij de volgende verhuizing weer te gebruiken

 

Wist u dat u onze verhuisdozen ook kunt huren?
Voor elke verhuisdoos die u na gebruik aan ons retourneert krijgt u € 1,50 terug!

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414 en 0172 - 616 025

Een offerte betekent:
Een goede prijs vooraf - geen nacalculatie
Een vaste prijs

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Z

Online prijs berekenen