✔ Verhuizen op maat
✔ Flexibele aanpak
✔ Familiebedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf vlak bij Roelofarendsveen

Bij Verkroost Verhuizingen zijn we al jaren actief als verhuisbedrijf in Leiderdorp, nabij Roelofarendsveen in Zuid-Holland. We vinden het belangrijk om u als klant volledig te ontzorgen, zodat u stressvrij verhuist. Daarom bieden we verhuizingen op maat en we denken graag met u mee over uitdagingen, zoals het verhuizen van een piano of andere grote meubels.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

verhuizing verkroost
verhuizen met Verkroost Verhuizingen

Verhuizen doet u met ons verhuisbedrijf nabij Roelofarendsveen

Of u nu als particulier of als bedrijf gaat verhuizen; wij verzorgen graag de volledige of gedeeltelijke verhuizing. Als het voor u te duur is om de volledige verhuizing uit te besteden, is onze budgetverhuizing de ideale optie. U kiest dan zelf welke meubels u door ons laat verhuizen, dus u bepaalt ook zelf wat de verhuizing gaat kosten. Ook bieden we handige services, zoals een inboedelopslag en het bezemschoon opleveren van uw woning. Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, nabij Roelofarendsveen in Zuid-Holland, bieden we dus een volledige verhuisservice zodat uw verhuizing vlot verloopt.

Maak het uzelf gemakkelijk met onze service

We hebben meer dan 100 jaar ervaring en zijn dus in staat om u goed te adviseren en te begeleiden tijdens de verhuizing. Van tevoren komen we bij u langs voor een inventarisering. Zo kunnen we u een realistische prijsopgave bieden en komt u niet voor verrassingen te staan. Naast Roelofarendsveen zijn we als verhuisbedrijf ook actief rondom Oegstgeest en Leiden. Vraag snel een offerte op maat bij ons aan. U bereikt ons door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414