Verhuisbedrijf actief in Voorschoten

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in de omgeving van Voorschoten in Zuid-Holland, regelen we uw verhuizing voor een realistische en eerlijke prijs. We besteden veel zorg aan de offerte, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Als ervaren verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring zijn we in staat om u een verhuizing op maat te bieden voor elk budget. Bij ons verhuist u veilig én verzekerd. We komen van tevoren bij u langs om de situatie te bekijken, zodat we een realistische prijsopgave kunnen geven.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 2 dagen een reactie

 

 

Ervaren verhuizer

Schadevrij verhuizen met garantie en verzekeringen

Voor groot en klein budget

Een complete onbezorgde verhuizing
of (deel)verhuizing met budget

Een eerlijke prijs vooraf

Geen offerte met een onrealistische prijs
Wij komen altijd eerst langs voor een eerlijke inschatting.

Met ons verhuisbedrijf verhuizen naar Voorschoten

In de afgelopen tientallen jaren zijn we bij ons verhuisbedrijf vrijwel elke situatie tegengekomen in de regio Voorschoten. De vragen en uitdagingen van klanten zijn uiteenlopend en dat maakt ons werk zo mooi. We lossen elke uitdaging graag voor u op en dat doen we al vijf generaties lang. We zijn actief als verhuisbedrijf in Zuid-Holland, in onder meer Voorschoten, Leiden en Gouda. We helpen u met particuliere verhuizingen, het verhuizen van een piano en u kunt zelfs in het weekend verhuizen. Een greep uit de uitdagingen die we zijn tegengekomen:

 • “Ons appartementencomplex heeft wel een lift, maar daar gaat die 3-zits of dat keukenblad niet in passen”.
 • “De piano is wel erg zwaar en die zou ik graag schadevrij willen verhuizen naar mijn nieuwe woning”
 • “We willen het liefst op één dag verhuizen aangezien we gaan samenwonen en we ons van twee huizen naar één huis gaan verplaatsen”.
 • “We hebben een aantal grote, zware items in onze woning staan en die moeten van 5 hoog naar beneden”.

Bedrijfsverhuizing in de regio Voorschoten

Bij een bedrijfsverhuizing in de regio Voorschoten wilt u dat de werkzaamheden van het verhuisbedrijf niet ten koste gaan van de bedrijfsprocessen bij u op de werkvloer. Om dit te voorkomen, stellen we een plan met u op waarbij u één aanspreekpunt krijgt. Uit ervaring weten we dat managers en ondernemers het fijn vinden om dit strak en snel uit te voeren. We regelen verhuizingen voor zowel kleine als grote bedrijven.

Opslag van uw spullen is ideaal als u:

 • Tijdelijke opslag tijdens uw verbouwing
 • U kunt uw nieuwe koophuis nog niet in en gaat naar een tijdelijke woning
 • Als u kleiner wilt gaan wonen
 • Opslag van spullen die u niet zo vaak nodig hebt.

Gaat u verhuizen naar een andere woning maar kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning?

Dan bieden wij ook opslagmogelijkheden aan, uw spullen worden netjes opgeslagen in een van onze Storage Boxes in onze loods. Ook Oomen Opslag biedt uitstekende opslagmogelijkheden.

Met een voordelig en schaalbaar tarief kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze dienst.

De Storage Boxes passen precies in onze verhuisauto, zo hoeven we het maar een keer in te laden, dit bespaart tijd en dus kosten.

Alles over opslag

Zelf verhuisdozen inpakken of laten inpakken?

Bij verhuizen komt u vaak spullen tegen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had, daarom kan het aantrekkelijk zijn om zelf de dozen in te pakken. Voordeel daarvan is dat u direct uw spullen kunt uitzoeken en alleen hoeft te verhuizen wat u wilt bewaren.

>wist u dat?< Als wij de spullen voor u inpakken niet alleen de meubels maar ook alle inhoud van de dozen verzekerd is tegen schade? Voordeel daarvan is dat u zorgeloos kunt verhuizen en wij de dozen netjes voor u inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken.

Verhuizen op maat

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp bieden we een volledige verhuisservice in de regio Voorschoten en de kwaliteit van de verhuizing heeft bij ons altijd prioriteit. Al onze vakmensen zijn gediplomeerd en zeer ervaren in deze branche. Deze jarenlange ervaring helpt ons om op een snelle, effectieve en kwalitatieve manier uw verhuizing uit te voeren. Bij ons bent u niet gebonden aan totaalpakketten, dus als u liever zelf de dozen wilt inpakken, dan kan dat! U kunt zelfs helpen bij de verhuizing. Als onze mensen daardoor eerder klaar zijn, scheelt dat ook weer in uw portemonnee.

gemeente voorschoten

Beste verhuisbedrijf in de regio Voorschoten

Als u zorgeloos wilt verhuizen, is schadevrij verhuizen met onze ervaren verhuizers precies wat u zoekt. Als u ons inschakelt, kiest u voor betrouwbare en vakkundige verhuisspecialisten die u goed adviseren en u alle zorgen uit handen nemen. Dit zijn de voordelen als u kiest voor een ervaren verhuizer:

 • Verzekerd tegen schade
 • Stressvrij verhuizen
 • Minder tijd en energie
 • Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld

Neem contact met ons op en regel uw verhuizing

Bij ons verhuisbedrijf bieden we verschillende diensten, zodat u zelf bepaalt hoe uw verhuizing van, naar of in Voorschoten eruit gaat zien. We kunnen de volledige verhuizing voor u regelen, maar het is ook mogelijk om voor een deelverhuizing te kiezen. We verhuizen u zelfs naar het buitenland. Neem contact met ons op door ons offerteformulier in te vullen, bel naar 071- 5 414 414 of stuur een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Verhuisdozen huren?

Voor elke verhuisdoos die u retourneert
krijgt u €1,50 terug!

Verkroost verhuizingen is een ervaren verhuizer

Wij geloven in een transparante en eerlijke verhuismarkt, als u kiest voor Verkroost Verhuizingen dan kiest u voor een ervaren verhuisbedrijf. 

In tegenstelling tot reguliere verhuisbedrijven krijgt u van ons:

 • Garantie en Verzekering tegen schade
 • Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
 • Vooraf een prijsindicatie
 • Geen zorgen of verhuisstress

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Perfecte service

"De verhuizers hebben goed hun best gedaan om alles binnen 1 dag te verhuizen, mijn complimenten. Ook het schoonbezemen van de huidige woning scheelde ons veel tijd."

BartJan

Delft

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van service, kwaliteit, flexibiliteit en verhuishulp van de hoogste kwaliteit. We zijn al jarenlang actief in de regio Zuid-Holland als verhuisservice en we hebben al vele klanten blij gemaakt met onze verhuisdiensten. Als u ons wilt inschakelen, gaat dit als volgt:

 • Stel uw verhuizing zelf samen.
 • Zie direct wat uw verhuizing kost.
 • Bespaar op hetgeen dat u niet nodig heeft.
 • Houd de kosten zelf in de hand.

Uw prijs eenvoudig online berekenen

Als wij de spullen voor u inpakken
is alle inhoud van de dozen verzekerd tegen schade

en niet alleen de meubels?

Als wij dozen netjes voor u in- en uitpakken, bezorgd dat u bovendien een zorgeloze verhuizing!

Maak gebruik van dé verhuisservice in Zuid-Holland

Bij Verkroost Verhuizingen nemen we al uw zorgen graag uit handen. We zijn niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf in Zuid-Holland, maar we bieden ook een inpakservice en praktische verhuistips aan. Kies zelf aanvullend de volgende handige verhuisdiensten voor een compleet onbezorgde verhuizing in Zuid-Holland. Vul snel ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Neem ook een kijkje op Oomen Verhuizers of Oomen Opslag voor voordelige verhuis- en opslagopties.

Demontage service

Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubelen

Inpak service

Inclusief verzekering & garantie

Alles, of alleen uw breekbare spullen in laten pakken. 

Opslag inboedel

Zakelijk & particulier

Tijdelijke, langdurige of archiefopslag. 

Bezemschoon service

Huidige woning opleveren

Laatste schoonmaak voor het opleveren van uw oude woning.

Verhuisdozen nodig?

Kwaliteits verhuisdozen voor een bouwmarkt prijs

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ook voor een aantrekkelijke prijs verhuisdozen afnemen. Deze verhuisdozen zijn zeer goede kwaliteit en kunnen tot wel 50% meer gewicht dragen dan verhuisdozen van de bouwmarkt, zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Deze verhuisdozen gaan meerdere verhuizingen mee, dus u kunt ze bewaren om uw spullen in op te slaan en ook bij de volgende verhuizing weer te gebruiken

 

Wist u dat u onze verhuisdozen ook kunt huren?
Voor elke verhuisdoos die u na gebruik aan ons retourneert krijgt u € 1,50 terug!

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414 en 0172 - 616 025

Een offerte betekent:
Een goede prijs vooraf - geen nacalculatie
Een vaste prijs

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Z

Online prijs berekenen