Verhuisbedrijf in de buurt van Wassenaar

Bij Verkroost Verhuizingen besteden we veel zorg aan de offerte en als verhuisbedrijf bieden we verschillende losse services waardoor uw verhuizing naar of van Wassenaar een stuk aangenamer wordt. We verzekeren uw inboedel als u ons inschakelt voor uw verhuizing. We komen eerst bij u langs voor een inventarisatie, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan met betrekking tot de verhuiskosten.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 2 dagen een reactie

 

 

Ervaren verhuizer

Schadevrij verhuizen met garantie en verzekeringen

Voor groot en klein budget

Een complete onbezorgde verhuizing
of (deel)verhuizing met budget

Een eerlijke prijs vooraf

Geen offerte met een onrealistische prijs
Wij komen altijd eerst langs voor een eerlijke inschatting.

Verhuizen met ons verhuisbedrijf van of naar Wassenaar

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf Wassenaar, in de buurt van Wassenaar in Zuid-Holland, dan bent u bij ons van harte welkom. We zijn begonnen als kleine, lokale verhuizer en zijn uitgegroeid tot een regionaal opererend ervaren verhuisbedrijf. Bij Verkroost Verhuizingen kunt u gediplomeerde verhuizers inhuren die met zorg uw verhuizing regelen. Daarnaast bent u verzekerd tegen schade. Uiteraard doen wij ons uiterste best om schade te voorkomen. Mocht er toch iets misgaan, bent u daarvoor verzekerd en zoeken we naar een passende oplossing.

Geen verhuisstress bij ons verhuisbedrijf actief in Wassenaar

We nemen u het werk uit handen, zodat u met een gerust gevoel achterover kunt zitten. Bent u op zoek naar kwaliteit en zekerheid? Daarnaast geven wij u altijd vooraf inzicht in de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We regelen uw verhuizing snel en ook het is ook mogelijk om van Wassenaar naar het buitenland te verhuizen.

Opslag van uw spullen is ideaal als u:

 • Tijdelijke opslag tijdens uw verbouwing
 • U kunt uw nieuwe koophuis nog niet in en gaat naar een tijdelijke woning
 • Als u kleiner wilt gaan wonen
 • Opslag van spullen die u niet zo vaak nodig hebt.

Gaat u verhuizen naar een andere woning maar kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning?

Dan bieden wij ook opslagmogelijkheden aan, uw spullen worden netjes opgeslagen in een van onze Storage Boxes in onze loods. Ook Oomen Opslag biedt uitstekende opslagmogelijkheden.

Met een voordelig en schaalbaar tarief kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze dienst.

De Storage Boxes passen precies in onze verhuisauto, zo hoeven we het maar een keer in te laden, dit bespaart tijd en dus kosten.

Alles over opslag

Zelf verhuisdozen inpakken of laten inpakken?

Bij verhuizen komt u vaak spullen tegen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had, daarom kan het aantrekkelijk zijn om zelf de dozen in te pakken. Voordeel daarvan is dat u direct uw spullen kunt uitzoeken en alleen hoeft te verhuizen wat u wilt bewaren.

>wist u dat?< Als wij de spullen voor u inpakken niet alleen de meubels maar ook alle inhoud van de dozen verzekerd is tegen schade? Voordeel daarvan is dat u zorgeloos kunt verhuizen en wij de dozen netjes voor u inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken.

Flexibel en snel verhuizen van of naar Wassenaar 

Wassenaar is natuurlijk een prachtige plek om te wonen, maar ook als u uit Wassenaar vertrekt, is het wel zo fijn om een verhuisbedrijf in de buurt van Wassenaar in te schakelen. We zijn al jaren actief in Wassenaar en omstreken en inmiddels zijn we een bekend verhuisbedrijf in de omgeving en voeren we regelmatig verhuizingen in en rond Wassenaar uit. We onderscheiden ons met kwaliteit, een eerlijke prijs en flexibiliteit in onze dienstverlening. Bij ons bent u niet verplicht tot het afnemen van een complete verhuizing. U kunt bijvoorbeeld kiezen om zelf de dozen in en uit te pakken. Heeft u kennissen heeft die willen assisteren bij de verhuizing? Ook daar kunnen we daar afspraken over maken. Flexibiliteit is iets wat niet mag ontbreken in een modern verhuisbedrijf.

 

Media Wittenburgerweg 98 Wassenaar

Schakel ons in voor uw verhuizing van of naar Wassenaar

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in de buurt van Wassenaar in Zuid-Holland, begrijpen we als geen ander dat verhuizen veel zorgen met zich meebrengt. Het is ons doel om alle zorgen uit handen te nemen en uw verhuizing soepel te laten verlopen. Naast een professionele verhuisservice en losse diensten, hebben we ook handige verhuistips. We zijn dus van alle markten thuis om van uw verhuizing een succes te maken. Vul ons offerteformulier in of neem contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of stuur een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Verhuisdozen huren?

Voor elke verhuisdoos die u retourneert
krijgt u €1,50 terug!

Verkroost verhuizingen is een ervaren verhuizer

Wij geloven in een transparante en eerlijke verhuismarkt, als u kiest voor Verkroost Verhuizingen dan kiest u voor een ervaren verhuisbedrijf. 

In tegenstelling tot reguliere verhuisbedrijven krijgt u van ons:

 • Garantie en Verzekering tegen schade
 • Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
 • Vooraf een prijsindicatie
 • Geen zorgen of verhuisstress

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Perfecte service

"De verhuizers hebben goed hun best gedaan om alles binnen 1 dag te verhuizen, mijn complimenten. Ook het schoonbezemen van de huidige woning scheelde ons veel tijd."

BartJan

Delft

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van service, kwaliteit, flexibiliteit en verhuishulp van de hoogste kwaliteit. We zijn al jarenlang actief in de regio Zuid-Holland als verhuisservice en we hebben al vele klanten blij gemaakt met onze verhuisdiensten. Als u ons wilt inschakelen, gaat dit als volgt:

 • Stel uw verhuizing zelf samen.
 • Zie direct wat uw verhuizing kost.
 • Bespaar op hetgeen dat u niet nodig heeft.
 • Houd de kosten zelf in de hand.

Uw prijs eenvoudig online berekenen

Als wij de spullen voor u inpakken
is alle inhoud van de dozen verzekerd tegen schade

en niet alleen de meubels?

Als wij dozen netjes voor u in- en uitpakken, bezorgd dat u bovendien een zorgeloze verhuizing!

Maak gebruik van dé verhuisservice in Zuid-Holland

Bij Verkroost Verhuizingen nemen we al uw zorgen graag uit handen. We zijn niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf in Zuid-Holland, maar we bieden ook een inpakservice en praktische verhuistips aan. Kies zelf aanvullend de volgende handige verhuisdiensten voor een compleet onbezorgde verhuizing in Zuid-Holland. Vul snel ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Neem ook een kijkje op Oomen Verhuizers of Oomen Opslag voor voordelige verhuis- en opslagopties.

Demontage service

Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubelen

Inpak service

Inclusief verzekering & garantie

Alles, of alleen uw breekbare spullen in laten pakken. 

Opslag inboedel

Zakelijk & particulier

Tijdelijke, langdurige of archiefopslag. 

Bezemschoon service

Huidige woning opleveren

Laatste schoonmaak voor het opleveren van uw oude woning.

Verhuisdozen nodig?

Kwaliteits verhuisdozen voor een bouwmarkt prijs

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ook voor een aantrekkelijke prijs verhuisdozen afnemen. Deze verhuisdozen zijn zeer goede kwaliteit en kunnen tot wel 50% meer gewicht dragen dan verhuisdozen van de bouwmarkt, zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Deze verhuisdozen gaan meerdere verhuizingen mee, dus u kunt ze bewaren om uw spullen in op te slaan en ook bij de volgende verhuizing weer te gebruiken

 

Wist u dat u onze verhuisdozen ook kunt huren?
Voor elke verhuisdoos die u na gebruik aan ons retourneert krijgt u € 1,50 terug!

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414 en 0172 - 616 025

Een offerte betekent:
Een goede prijs vooraf - geen nacalculatie
Een vaste prijs

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Z

Online prijs berekenen