Zaterdag verhuizen

Gaat u verhuizen en wilt u dit het liefst op zaterdag doen? Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, is het mogelijk om in het weekend te verhuizen. Zo is op maandag alles al geregeld en kunt u rustig gaan werken. Bovendien hoeft u ook geen vrij te vragen als u op zaterdag verhuist. We verzorgen zowel complete verhuizingen als gedeeltelijke en met onze jarenlange ervaring is uw verhuizing gegarandeerd in goede handen.

Verhuizen op zaterdag; bij ons is het mogelijk

U bent doordeweeks druk aan het werk en wilt daarom op zaterdag verhuizen. Werk kan een van de tientallen redenen zijn om ervoor te kiezen om in het weekend te verhuizen. Bij veel andere verhuisbedrijven is dit niet mogelijk, maar bij Verkroost Verhuizingen wel. Flexibiliteit is een zeer belangrijke kernwaarde van ons verhuisbedrijf. Het is ons doel om mee te denken en aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Geen enkele uitdaging is voor ons te groot.

Voorwaarden zaterdag verhuizen

Als u de keuze maakt om op zaterdag te verhuizen, moet u wel rekening houden met een tariefsverhoging. De tariefsverhoging is echter wel beperkt, omdat de kosten voor verhuismaterialen en verhuiswagens doordeweeks net zoveel bedragen als op een zaterdag. Het voordeel van verhuizen op een zaterdag is dat u doordeweeks geen dagen vrij hoeft te nemen. We zijn als verhuisservice actief in een groot deel van Zuid-Holland, waaronder Leiden, Wassenaar en Roelofarendsveen.

Budgettarief zaterdag verhuizing

Bij ons kan verhuizen op zaterdag op verschillende manieren. Dat kan voor een vast offertetarief of voor het budgettarief. Als u kiest voor het budgettarief, bespaart u veel geld en bepaalt u zelf wat het uiteindelijke totaalbedrag wordt. Bedenk van tevoren dus goed hoe u uw verhuizing wilt laten uitvoeren.

Kies voor onze flexibele aanpak

We zijn trots op de historie van ons bedrijf in Leiderdorp, nabij Wassenaar in Zuid-Holland. We denken al sinds 1900 mee met de klant en er mag dus gerust gesproken worden van ervaring. Heeft u interesse om op zaterdag te gaan verhuizen? Of wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf? Vraag dan een offerte op maat aan of neem contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of stuur een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414 en 0172 - 616 025

Een offerte betekent:
Een goede prijs vooraf - geen nacalculatie
Een vaste prijs

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Z

Online prijs berekenen

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden