Cable management

Verhuizen naar een nieuwe locatie?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Cable management nodig? 

Verkroost Verhuizingen biedt de dienst cable management aan om de productiviteit te verhogen.

Een werkplek dat een chaos van kabels en snoeren heeft een zeer negatief effect op de productiviteit van een medewerker. Het wegwerken van de kabels en snoeren lijkt gemakkelijk te zijn, maar vraagt om kennis, kunde en het juiste materiaal.

Verkroost Verhuizingen beschikt over deze punten.

Een goed onderhouden werkplek met ‘cable management’

Alle cable management medewerkers van Verkroost Verhuizingen hebben de kennis van een zogeheten ICT-verhuizer. Door gebruik te maken van de beste materialen zorgt Verkroost Verhuizingen ervoor dat een rommelige werkplek een zeer werkzame nette werkplek wordt.

Van klittenband tot snoerklemmen tot monitor-houders, Verkroost Verhuizingen gebruikt de nieuwste en beste materialen om uw werkplek tot een top werkplek te maken.

Het uiteindelijke resultaat is niet alleen een nette werkplek, het verhoogt de productiviteit. Een eenmalige investering in cable management zorgt op langer termijn voor een hogere productiviteit van de medewerkers.

ICT verhuizing

Tijdens het verhuizen van bedrijfspanden, fabrieken en instellingen zijn o.a. pc’s, servers, printers etc. een zeer essentieel onderdeel binnen het gehele verhuisproces.

Over het algemeen wordt de gehele verhuisplanning afgestemd op de verhuizing van de betreffende ICT onderdelen.

Het komt regelmatig voor dat er bij onze opdrachtgevers niet voldoende vakkundig en opgeleid personeel beschikbaar is om de pc’s, telefonie en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten.

De vaste systeembeheerders binnen uw organisatie hebben het immers druk genoeg tijdens de verhuizing.

Onze erkende verhuizers zijn betrouwbaar en kunnen vakkundig uw ICT verhuizen.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden