Montage meubels

Een service voor de montage en demontage van uw meubels is ideaal als u gaat verhuizen in Zuid-Holland. Bij Verkroost Verhuizingen demonteren we uw meubels als u gaat verhuizen en we monteren ze desgewenst in uw nieuwe huis. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken omtrent uw verhuizing.

Laat de demontage en montage van uw meubels over aan onze service in Zuid-Holland

Tijdens uw verhuizing is het fijn om het demonteren en monteren van uw (grote) meubels over te laten aan een professional. Gaat uw driedeurskast of uw tweepersoonsbed niet door de deuropening en moeten deze daarom uit elkaar worden gehaald tijdens de verhuizing? Wij helpen u graag. Het in elkaar zetten en uit elkaar halen van meubelstukken is een vak apart. Met een handleiding erbij is dit nog te doen, maar tijdens de verhuizing is dit toch totaal anders. Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, biedt daarom een volledige service op het gebied van demontage en montage van uw meubelstukken tijdens de verhuizing.

Een service voor kwalitatieve demontage en montage in Zuid-Holland

Een kast uit elkaar halen lijkt een makkelijke klus. Het is echter een stuk moeilijker om de kast daarna weer goed en stevig in elkaar te zetten. Door de ervaring en kennis weet iedere vakman bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, precies hoe uw meubelen veilig uit elkaar gehaald moeten worden. Na het demonteren, coderen we ieder onderdeel en bewaren we alle schroeven en bouten apart. De onderdelen gaan zorgvuldig de vrachtwagen in, worden zorgvuldig ingepakt en worden bij het losadres weer de vrachtwagen uitgeladen.

Vraag een offerte aan

Wilt u gebruikmaken van onze service voor de demontage en montage van uw meubelen in Zuid-Holland? Of wilt u uw woning bezemschoon laten opleveren? Vraag dan een offerte op maat bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze services belt u naar 071- 5 414 414 of stuurt u een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden