Inpak service

Wilt u gebruikmaken van een professionele inpakservice? Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp kunt u alle verhuisdozen door ons laten inpakken. We pakken de gehele inboedel voor u in en verhuizen alle goederen. Dit scheelt u veel werk en zorgen. Ontdek ons aanbod aan diensten of vraag ons naar de mogelijkheden.

Verhuisdozen laten inpakken met onze inpakservice

Alle goederen die in een verhuisdoos passen, kunnen het beste worden vervoerd in een verhuisdoos om de verhuizing soepel te laten verlopen. Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, zijn we gespecialiseerd in het inpakken van verhuisdozen en dit doen we voor zowel particulieren als voor bedrijven. Van boeken tot servies; alles moet zorgvuldig worden ingepakt. Het inpakken van de dozen is vakwerk en bij Verkroost Verhuizingen bent u verzekerd van een professionele inpakservice.

Wat zijn de voordelen van een inpakservice?

We bieden u vele voordelen aan op het gebied van verhuisdozen inpakken ten opzichte van andere verhuis- of transportbedrijven. Daarnaast zal u ook anders aankijken tegen het zelf inpakken van de verhuisdozen. Bij het inpakken van dozen komt namelijk meer kijken dan u verwacht, denk hierbij aan het omgaan met breekbare goederen zoals servies, beelden en vazen. Als u gebruikmaakt van onze inpakservice, bent u direct verzekerd. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, lossen we dit voor u op. Als u ervoor kiest om de dozen zelf in te pakken, bent u daar niet voor verzekerd. Dankzij onze inpakservice bent u van de volgende zaken verzekerd:

  • Kwaliteit: Dit houdt in dat u gegarandeerd bent van gediplomeerde verhuizers die met beleid en ervaring verhuisdozen inpakken.
  • Zekerheid: Verkroost Verhuizingen biedt bij iedere verhuizing een speciale verhuisverzekering aan, waardoor u inboedel is verzekerd tot wel €100.000.
  • Veiligheid: Alle verhuizers dragen speciale werkkleding en werkschoenen ter herkenning tijdens de verhuizing en voor de veiligheid.
  • Gemak: U heeft geen omkijken naar het inpakken van uw dozen. Wij ontzorgen u in de breedste zin van het woord.

Maak gebruik van onze inpakservice

Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bieden we een professionele inpakservice aan. We zijn actief in een groot deel van Zuid-Holland, waaronder Leiden en Oegstgeest. Ons gehele wagenpark en onze verhuismaterialen hebben de lay-out van Verkroost Verhuizingen. De kleinste details zijn professioneel, modern en van hoogwaardige kwaliteit. Het inpakken van verhuisdozen ging nog nooit zo makkelijk als met onze verhuizers. Wilt u weten wat uw verhuizing kost? Vraag dan een offerte op maat aan. U bereikt ons ook door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden