Verhuizen naar het buitenland

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland, komen daar best veel zaken bij kijken. Denk hierbij aan het regelen van een verhuiswagen en het inpakken van de inboedel. Bij Verkroost Verhuizingen ontzorgen we u volledig als u ons inschakelt. We pakken de gehele inboedel in en we bieden zelfs een demontage- en montageservice. Geen enkele uitdaging is een probleem voor ons. Ontdek de mogelijkheden.

Verhuizen naar het buitenland; wij regelen het

Bij Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, zijn we gespecialiseerd in verhuizingen naar het buitenland. Uw inboedel verhuizen naar het buitenland vergt veel voorbereiding, kennis, ervaring en aandacht. Ieder land kent andere regels en wetten en dit vraagt om een andere manier van verhuizen. We beschikken over juiste kennis dankzij jarenlange ervaring met het verhuizen naar het buitenland.

Professionele aanpak bij ons verhuisbedrijf

Of u nu de volledige inboedel of alleen grote stukken wilt verhuizen naar het buitenland; wij helpen u. We verzekeren u van de beste kwaliteit en professionaliteit. We verpakken uw inboedel zorgvuldig wanneer u naar het buitenland verhuist, ook als de verhuizing per boot gaat. Zelfs het verhuizen van piano’s behoort tot ons vakgebied. Als de verhuizing over de weg gaat, gebruiken we vooral verhuisdekens. We hebben de beste internationale verhuizers die gebruikmaken van de beste verpakkingsmaterialen.

Internationaal verhuisnetwerk

Bij Verkroost Verhuizingen werken we samen met de beste internationale verhuizers van Europa. Doordat we al jarenlang werkzaam zijn in de internationale markt, hebben we een groot netwerk opgebouwd van internationale verhuisbedrijven uit allerlei landen. Daardoor bieden we de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij ons netwerk is een verhuizing van Nederland naar Duitsland van de zelfde kwaliteit als een verhuizing van Nederland naar Nigeria. We zijn binnen Europa gespecialiseerd in verhuizingen naar: België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Spanje en Italië.

Verhuizen naar het buitenland met ons verhuisbedrijf

Verhuizen is vaak een grote klus, en dan met name als u ook nog eens naar een het buitenland verhuist. Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, vlak bij Waddinxveen in Zuid-Holland, helpen we u graag. Onze service bieden we zowel aan particulieren als aan bedrijven aan. Wilt u ook dat uw verhuizing naar het buitenland soepel verloopt? Schakel ons in. Neem contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of stuur een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden