Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar een nieuwe woning?
Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Naar het buitenland verhuizen vraagt om een goede voorbereiding en de juiste mensen kennen!

Uw inboedel verhuizen naar het buitenland vergt veel voorbereiding, kennis, ervaring en aandacht. Verkroost Verhuizingen is gespecialiseerd in het verhuizingen in het buitenland.

Ieder land kent een andere informatiestroom en vraagt om een andere aanpak. Verkroost Verhuizingen heeft door haar jarenlange ervaring met verhuizingen naar het buitenland, voor ieder land de juiste kennis en aanpak klaar liggen.

Wilt u een volledige inboedel of alleen een aantal grote stukken verhuizen?

Geen enkel probleem. We zijn bekend sinds 1900 al bekend met dit soort aanvragen. 

Verkroost Verhuizingen is een Erkend verhuisbedrijf. Dit verzekert u van professionaliteit en kwaliteit. Uw inboedel wordt zorgvuldig verpakt voor de verhuizing naar het buitenland. In het geval dat de verhuizing per boot wordt verhuist zal de gehele inboedel grondig worden verpakt, denk hierbij aan het inpakken van grote en kleine meubels. Zelfs het verhuizen van piano’s behoort tot ons vakgebied. Als de verhuizing over de weggaat wordt er meer gebruik gemaakt van verhuisdekens. Verkroost Verhuizingen heeft de beste internationale verhuizers die gebruik maken van de beste verpakkingsmaterialen.

Internationaal verhuisnetwerk

Verkroost Verhuizingen werkt samen met de beste internationale verhuizers van Europa. Doordat we al jaren lang werkzaam zijn in de internationale markt hebben wij een groot netwerk opgebouwd van internationale verhuisbedrijven uit allerlei landen. Hierdoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Door dit netwerk is een verhuizing van Nederland naar Duitsland van de zelfde kwaliteit als een verhuizing van Nederland naar Nigeria. Verkroost Verhuizingen is binnen Europa gespecialiseerd in: Belgie, FrankrijkDuitslandOostenrijkZwitserlandEngelandScandinavie, Spanje en Italie.

Voor een exacte prijs maken we graag een offerte

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414 en 0172 - 616 025

Een offerte betekent:
Een goede prijs vooraf - geen nacalculatie
Een vaste prijs

Z

Erkende Verhuizer

Z

Vakmannen sinds 1900

Z

Voor ieder budget

Z

Online prijs berekenen

Wat zeggen onze klanten?

Reviews van onze verhuizingen
Laat zelf een review achter

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Erkende Verhuizers

Gegarandeerde kwaliteit en zorg voor uw verhuizing

Kostbare goederen

Vakkundige verpakkings
materialen

 

Gegarandeerd verhuizen

Zorgeloze verhuisdag

Vakkundige professionele verhuizers

Duidelijke afspraken

Verhuisgarantie

Garantiecertificaat

Uw inboedel verzekert tot €100.000

Zonder eigen risico