✔ Verhuizen op maat
✔ Flexibele aanpak
✔ Familiebedrijf met ervaring

Grote stukken verhuizen

Zoekt u een betaalbare oplossing om grote stukken te verhuizen? Verkroost Verhuizingen in Leiderdorp, in Zuid-Holland, is een erkende verhuizer. Bij ons is uw verhuizing in goede handen, of u nu uw hele inboedel wilt laten verhuizen of enkel de grote meubelstukken. We begrijpen dat het wellicht te duur is om de gehele inboedel te laten verhuizen. Daarom bieden we een speciaal budgettarief om enkel de grote stukken te verhuizen.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

verhuizing verkroost
verhuizen met Verkroost Verhuizingen

Grote stukken verhuizen tegen een goedkoop tarief

Het is begrijpelijk als u grote stukken als een piano of een wasmachine niet zelf kunt verhuizen. Bij Verkroost Verhuizingen uit Leiderdorp, regelen we de verhuizing van deze stukken voor u, of het nu om een hoekbank, een droger of een bed gaat. Op de verhuisdag zelf is het nog mogelijk om te bepalen welke grote stukken u wel en niet wilt laten verhuizen. Dankzij onze deelverhuizing betaalt u hoe dan ook alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Zo profiteert u van de voordelen van een professioneel verhuisbedrijf tegen een voordelige en eerlijke prijs.

Kies voor onze deelverhuizing

Bij ons verhuisbedrijf regelen we al jarenlang verhuizingen in onder meer Leiden en Waddinxveen. We verzorgen complete verhuizingen, maar ook gedeeltelijke en budgetverhuizingen. Op die manier bieden we voor iedereen een passende oplossing op maat aan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden als u ons inschakelt voor een verhuizing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of door een e-mail te sturen naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414