Verhuisbedrijf nabij Waddinxveen

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, vlak bij Waddinxveen in Zuid-Holland, besteden we veel zorg aan uw verhuizing. Als u ons inschakelt, is uw inboedel verzekerd tijdens de verhuizing, want we zijn een erkende verhuizer. We bieden verhuizingen aan voor elk budget en we bieden maatwerk. Wilt u weten wat uw verhuizing kost? We komen altijd eerst bij u langs voor een inventarisatie, zodat we een realistische prijsopgave kunnen geven.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnen 2 dagen een reactie

 

 

Ervaren verhuizer

Schadevrij verhuizen met garantie en verzekeringen

Voor groot en klein budget

Een complete onbezorgde verhuizing
of (deel)verhuizing met budget

Een eerlijke prijs vooraf

Geen offerte met een onrealistische prijs
Wij komen altijd eerst langs voor een eerlijke inschatting.

Verhuizen met verhuisbedrijf naar of vanuit Waddinxveen

Wilt u verhuizen binnen de provincie Zuid-Holland? Bij Verkroost Verhuizingen verzorgen we alle verhuizingen; van kleine tot grote verhuizingen en van particuliere tot zakelijke verhuizingen. Al jaren zijn we actief als verhuisbedrijf in de regio Waddinxveen en we weten als geen ander dat iedere verhuizing uniek is. Onze klanten stellen ons dan ook uiteenlopende vragen met betrekking tot hun verhuisplannen. Dit zijn enkele voorbeelden uit de praktijk:

 • “We hebben tijdelijke opslag nodig. Kan dit ook bij jullie?”
 • “Kunnen jullie grote meubelstukken demonteren en monteren? We wonen namelijk op de zesde verdieping en deze meubels passen niet in de lift!”
 • “Is het mogelijk om de meubels die achterblijven af te voeren, alle vloerbedekking te verwijderen en de woning veegschoon op te leveren?”

Opslag van uw spullen is ideaal als u:

 • Tijdelijke opslag tijdens uw verbouwing
 • U kunt uw nieuwe koophuis nog niet in en gaat naar een tijdelijke woning
 • Als u kleiner wilt gaan wonen
 • Opslag van spullen die u niet zo vaak nodig hebt.

Gaat u verhuizen naar een andere woning maar kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning?

Dan bieden wij ook opslagmogelijkheden aan, uw spullen worden netjes opgeslagen in een van onze Storage Boxes in onze loods. Ook Oomen Opslag biedt uitstekende opslagmogelijkheden.

Met een voordelig en schaalbaar tarief kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze dienst.

De Storage Boxes passen precies in onze verhuisauto, zo hoeven we het maar een keer in te laden, dit bespaart tijd en dus kosten.

Alles over opslag

Zelf verhuisdozen inpakken of laten inpakken?

Bij verhuizen komt u vaak spullen tegen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had, daarom kan het aantrekkelijk zijn om zelf de dozen in te pakken. Voordeel daarvan is dat u direct uw spullen kunt uitzoeken en alleen hoeft te verhuizen wat u wilt bewaren.

>wist u dat?< Als wij de spullen voor u inpakken niet alleen de meubels maar ook alle inhoud van de dozen verzekerd is tegen schade? Voordeel daarvan is dat u zorgeloos kunt verhuizen en wij de dozen netjes voor u inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken.

Flexibel en snel verhuizen van of naar Waddinxveen

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp regelen we niet alleen complete verhuizingen, maar u kunt ook verhuisservice op maat afnemen in de regio Waddinxveen. Zo kunt u zelfs uw eigen vrienden en familie laten helpen om kosten te besparen. Naast particuliere verhuizingen zijn wij ook specialist in zakelijke verhuizingen. Wilt u geen last hebben van de verhuizing tijdens de werkweek? Bij ons kunt u ook in het weekend verhuizen, zodat u maandag in het nieuwe kantoor start. Bij ons verhuisbedrijf nabij Waddinxveen werken gediplomeerde vakmensen die zorg dragen voor uw verhuizing. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en uw verhuizing is dan ook in goede handen als u ons team van vakmensen inschakelt.

nieuwbouw-waddinxveen-park-triangel-rietkraag-caroussel

Opslagruimte in of nabij Waddinxveen

Naast verhuizingen bieden we bij ons verhuisbedrijf ook opslagruimte aan in de omgeving van Waddinxveen. Het komt geregeld voor dat klanten aan ons vragen hun inboedel op te slaan in verband met een overbruggingsperiode. De opslagruimte in Waddinxveen van ons verhuisbedrijf voor particulier of zakelijk gebruik is gemakkelijk bereikbaar en we laden direct tijdens de verhuizing de spullen in onze opslag, zodat we dat niet nogmaals hoeven te doen. Dit scheelt u in kosten.

 

Maak gebruik van onze professionele verhuisservice

Bij ons verhuisbedrijf regelen we verhuizingen in Waddinxveen en omgeving. Of u nu de volledige verhuizen aan ons wilt uitbesteden of slechts een deel, wij regelen het. Wilt u meer informatie over onze verhuisdiensten en onze losse services? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071- 5 414 414 of stuur een e-mail naar info@verkroostverhuizingen.nl.

Verhuisdozen huren?

Voor elke verhuisdoos die u retourneert
krijgt u €1,50 terug!

Verkroost verhuizingen is een ervaren verhuizer

Wij geloven in een transparante en eerlijke verhuismarkt, als u kiest voor Verkroost Verhuizingen dan kiest u voor een ervaren verhuisbedrijf. 

In tegenstelling tot reguliere verhuisbedrijven krijgt u van ons:

 • Garantie en Verzekering tegen schade
 • Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
 • Vooraf een prijsindicatie
 • Geen zorgen of verhuisstress

Super flexibel

Super flexibel (verandering van data, plannen, locaties e.d.), deskundig en professioneel, extra personeel toen het nodig was. Demontage en montage gingen heel goed."

Esther de Vries

Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak

"Alles volgens afspraak vooraf duidelijk bevestigd. Zeer gemoedelijke en vriendelijke verhuizers. Zij hebben hard gewerkt. Opslag ging in mooie containers. Ziet er professioneel uit. Zeker een aanrader."

Piet

Leiden

Perfecte service

"De verhuizers hebben goed hun best gedaan om alles binnen 1 dag te verhuizen, mijn complimenten. Ook het schoonbezemen van de huidige woning scheelde ons veel tijd."

BartJan

Delft

Bij ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van service, kwaliteit, flexibiliteit en verhuishulp van de hoogste kwaliteit. We zijn al jarenlang actief in de regio Zuid-Holland als verhuisservice en we hebben al vele klanten blij gemaakt met onze verhuisdiensten. Als u ons wilt inschakelen, gaat dit als volgt:

 • Stel uw verhuizing zelf samen.
 • Zie direct wat uw verhuizing kost.
 • Bespaar op hetgeen dat u niet nodig heeft.
 • Houd de kosten zelf in de hand.

Uw prijs eenvoudig online berekenen

Als wij de spullen voor u inpakken
is alle inhoud van de dozen verzekerd tegen schade

en niet alleen de meubels?

Als wij dozen netjes voor u in- en uitpakken, bezorgd dat u bovendien een zorgeloze verhuizing!

Maak gebruik van dé verhuisservice in Zuid-Holland

Bij Verkroost Verhuizingen nemen we al uw zorgen graag uit handen. We zijn niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf in Zuid-Holland, maar we bieden ook een inpakservice en praktische verhuistips aan. Kies zelf aanvullend de volgende handige verhuisdiensten voor een compleet onbezorgde verhuizing in Zuid-Holland. Vul snel ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Neem ook een kijkje op Oomen Verhuizers of Oomen Opslag voor voordelige verhuis- en opslagopties.

Demontage service

Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubelen

Inpak service

Inclusief verzekering & garantie

Alles, of alleen uw breekbare spullen in laten pakken. 

Opslag inboedel

Zakelijk & particulier

Tijdelijke, langdurige of archiefopslag. 

Bezemschoon service

Huidige woning opleveren

Laatste schoonmaak voor het opleveren van uw oude woning.

Verhuisdozen nodig?

Kwaliteits verhuisdozen voor een bouwmarkt prijs

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ook voor een aantrekkelijke prijs verhuisdozen afnemen. Deze verhuisdozen zijn zeer goede kwaliteit en kunnen tot wel 50% meer gewicht dragen dan verhuisdozen van de bouwmarkt, zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Deze verhuisdozen gaan meerdere verhuizingen mee, dus u kunt ze bewaren om uw spullen in op te slaan en ook bij de volgende verhuizing weer te gebruiken

 

Wist u dat u onze verhuisdozen ook kunt huren?
Voor elke verhuisdoos die u na gebruik aan ons retourneert krijgt u € 1,50 terug!

Offerte verhuizing

Binnen 2 werkdagen een offerte

Wij zijn ook bereikbaar op: 071 - 54 14 414

Z

Vakmensen sinds 1900

Z

Voor ieder budget